fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waarom een pooltafel niet alleen leuk is in de kroeg, maar ook thuis!

Als tiener ging ik regelmatig poolen met vrienden. We dronken een biertje (dat mocht toch nog op je zestiende), bestelden wat happen en waren gezellig aan het kletsen. Goed in poolen ben ik nooit geworden, maar we hadden de grootste lol. Of het door het bier, de pooltafel of het goede gezelschap kwam weet ik niet, maar elke avond was leuk. 

Weer vaker spelen

Inmiddels zijn we heel wat jaar verder en speel ik eigenlijk nooit meer pool. Dit komt niet doordat ik het spel niet meer leuk vind, maar vooral omdat ik bijna nooit meer in de kroeg kom. Kinderen, een baan, zwanger en een vaste relatie… Je kent het wel 😉 Toch lijkt het me super leuk om het spel weer vaker te spelen. En wie weet, word ik er ooit nog goed in. Haha!

Voor ieder budget

Een pooltafel voor thuis, is dat een beetje te betalen? Dat is het zeker! Ik heb zitten kijken naar een pooltafel bij StrayShop, waar je voor ieder budget een mooie tafel kunt kopen. In mijn geval is het misschien slim om niet meteen een hele dure te kopen, gezien de grote hoeveelheid kinderen die er ook op zullen gaan oefenen.

Net als vroeger

Heb je geen kinderen, ben je fanatieker of ben je gewend om op hele goede tafels te spelen? Dan kan je uiteraard kiezen voor een professioneler model. Het is even een investering, maar dan heb je ook wel een prachtige tafel waar je naar hartenlust op kunt spelen. Hoe leuk om samen met een groep vrienden rond de pooltafel te hangen, een paar potjes te spelen en weer bij te kletsen zoals je vroeger ook deed? Ik kan niet wachten!

Praat mee?

Wanneer speelde jij voor het laatst pool? En zou jij het ook leuk vinden om het thuis met vrienden en familie te spelen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook