fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waargebeurd: “Mijn man had een affaire met een prostituee”

Toen Guusje en Emir tien jaar geleden in het huwelijksbootje stapten kon hun geluk niet op. Net klaar met hun studie, beiden aan het begin van een glansrijke carriere én daar bovenop nu ook man en vrouw. De dromen die ze vroeger hadden kwamen stuk voor stuk uit en toen Guusje vijf jaar later ook nog zwanger bleek te zijn, kregen hun gelukkige eerste huwelijksjaren een extra bekroning: dochtertje Pleun. 

Guusje: Al snel nadat Pleun geboren werd, kreeg Emir een grote promotie op zijn werk. Waar hij eerst salesmanager was, kreeg hij nu de kans om snel door te groeien naar een functie in het hoger management. Hetgeen waarvoor Emir al die jaren zo hard had gewerkt! Om de balans in huis goed te houden, besloten we samen dat ik mijn baan zou opzeggen. De volle zorg voor Pleun is tenslotte belangrijker en door de promotie van Emir zaten we er financieel warmpjes bij. Het leek het perfecte idee voor een perfect-ogend gezin.

Maar ons het perfecte leventje kreeg een flinke klap toen de ouders van Emir bij een auto-ongeluk in Portugal om het leven kwamen. Hoewel ik er alles aan probeerde te doen om Emir op te vrolijken en te steunen, haakte Emir binnen het gezin flink af. Zijn werkdagen werden steeds langer en de uren die hij thuis met Pleun en mij doorbracht steeds minder.

Ik dacht dat het een fase was, dat vele gewerk. Emir heeft zich wel eens vaker volledig op zijn werk gestort, maar dit was heftiger. Hoewel het ons financieel voor de wind ging, voelde ik me steeds eenzamer. Veel van mijn vriendinnen werkten gewoon en ik zat vooral veel thuis met Pleun. Het eerste jaar van Emir’s promotie deed hij vaak zijn best om thuis te zijn voor het eten, maar al snel werd dat minder. Borrels, netwerketentjes en zakenreisjes gooiden avond op avond roet in het eten.

Op een avond was ik het zat. Ik had voor de zoveelste keer mijn best gedaan in de keuken voor een romantisch dineetje, maar voor de derde keer die week kwam Emir niet opdagen. In al mijn woede heb ik Pleun bij de buurvrouw gebracht, ben ik in de auto gestapt en richting het kantoor van Emir gereden. Al schreeuwend kwam ik zijn kantoor binnen. ‘Waar denk jij wel niet dat je blijft?!’ schreeuwde ik naar Emir terwijl zijn collega’s mij verontwaardigd aanstaarden.

De reactie van Emir staat nog op mijn netvlies gegrift, zo verbaasd was ik! In plaats van een sneer kreeg ik een knuffel van een Emir die zachtjes in tranen uitbarstte. Toen we samen in de auto naar huis zaten hadden we voor het eerst sinds maanden een goed gesprek en durfde Emir zijn emoties te uiten over het tragische overlijden van zijn ouders en de grote druk op zijn werk. Ik voelde me ongelofelijk opgelucht en had het gevoel dat mijn uitbarsting weleens de redding van ons huwelijk kon zijn.

Jammer genoeg bleek het tegenovergestelde waar. Hoe goed ons gesprek van die avond daarvoor was geweest, zo snel vertrok Emir de volgende dag voor zaken naar China. Pleun en ik stuurden hem elke dag een foto als hij op zakenreis was, zo kon hij ons toch elke dag zien. Normaal gesproken werden die berichtjes beantwoord met een foto van Emir, maar dit keer kregen we dagenlang niks te horen. Telefoontjes naar zijn mobiel werden niet beantwoord en zelfs toen ik naar zijn hotel in China belde, zeiden ze dat er geen Emir aan de telefoon kon komen.

Toen we na drie weken nog steeds niks van Emir hadden vernomen, besloot ik zijn baas te bellen. Met zenuwen in mijn buik belde ik hem op en deed mijn emotionele en boze verhaal. Wie dacht die man wel niet dat hij was?! Zomaar MIJN man voor drie weken naar China sturen en hem zo ontzettend bedelven onder het werk dat hij al drie weken geen tijd heeft om met zijn vrouw en kind te praten. Maar de reactie die ik kreeg was keihard en buitengewoon confronterend…

De baas van Emir vertelde dat Emir nog nooit in China was geweest voor zaken. Ze hadden daar niet eens een kantoor! Emir deed op kantoor gewoon alsof hij elke avond naar huis ging, en thuis deed hij alsof hij op kantoor was. Niemand had wat door. De avond na mijn belletje met de baas van Emir kwam hij toevallig thuis. Hij had een gebruind gezicht en een grote koffer met spullen. ‘Hoe was China?’ vroeg ik alsof ik niks doorhad. ‘Oh prima’ antwoordde hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Hoewel ik natuurlijk wilde weten waar Emir had uitgehangen, was ik er nog niet klaar voor om hem ermee te confronteren. Wat zijn leugen ook was, ik wist dat ons leven samen en met Pleun nooit meer hetzelfde zou zijn. Ik besloot, na een lang telefoongesprek met mijn beste vriendin Feline, toch op onderzoek uit te gaan. Geen privé detectives, maar gewoon zelf het één en ander uitzoeken.

Vijf dagen nadat Emir terugkwam uit China, zei hij dat hij wéér weg moest voor zaken. Stiekem ben ik in mijn auto gestapt en heb hem gevolgd. Na meer dan een uur rijden kwamen we aan in een straat in Amsterdam Oud-Zuid. Ik kende deze straat, maar waarvan ook al weer? Net toen ik dacht dat het de straat was van een oud-studievriendje, kwam ik erachter dat ik deze straat een andere keer had gezien. Deze straat staat bekend om haar raamprostitutie!

Met een brok in mijn keel parkeerde ik mijn auto en volgde Emir. De brok in mijn keel werd snel groter toen ik hem innig zag zoenen met één van de meisjes achter het raam. Ik werd zo boos dat ik mijzelf niet meer in bedwang kon houden en rende naar Emir. ‘Wat ben jij een ontzettende lul! Hoe kan je ons nou zo bedriegen en voor de gek houden?’ Emir keek alsof hij water zag branden en trok het meisje mee haar roodgloeiende hokje in. Met grote ogen trok hij de gordijnen dicht en draaide de deur op slot.

‘Is dit nou echt gebeurd?’ Vroeg ik mijzelf hardop af. Word ik nou echt verlaten voor een prostituee?! In al mijn paniek belde ik mijn vriendin Feline. ‘Feeee, je moet me komen halen! Emir heeft een affaire met een HOER! Een HOER! Echt Fee, ik kan niet meer autorijden, je moet me komen halen.’ Een uur later zat ik bij Feline op de passagiersstoel en deed mijn hele verhaal. ‘Hoe kon ik nou niks doorhebben Fee?’ schreeuwde ik door de auto.

De volgende ochtend kreeg ik een mail van Emir. In plaats van een excuus of poging tot goedmaken, gaf de pagina-lange mail van Emir mij een extra harde klap. Hij vertelde dat hij sinds de geboorte van Pleun een affaire had met Helena, het meisje van achter het raam. Na de bevalling was hij al snel op me uitgekeken en miste de spanning tussen de lakens. Toen hij op een vrijdagavond na een borrel voor de grap met collega’s bij het Amsterdamse bordeel aankwam, raakte hij na een stiekem kwartiertje met Helena verslaafd aan haar diensten. De stiekeme kwartiertjes werden langzaam maar zeker stiekeme nachten en stiekeme nachten werden stiekeme weken. Emir was verliefd en Helena was de oplossing voor al zijn problemen.

Een jaar na het krijgen van de mail was de scheiding rond. Wat had ik een spijt van het opzeggen van mijn baan! Op de alimentatie voor Pleun na, hebben we nu nauwelijks inkomsten. Emir en Helena wonen samen in het huis dat Emir en ik ooit samen hadden gekocht. Pleun en ik wonen nu tijdelijk bij mijn vriendin Feline, heel lief maar natuurlijk niet ideaal. Zodra Pleun langere schooldagen kan maken wil ik weer gaan werken en op zoek naar ons eigen huis… Ik kan niet wachten tot ik mijn leven weer op de rit heb!

In verband met de privacy van de betrokkenen hebben we de namen veranderd. 
Heb jij zelf ook een heftig verhaal wat je (anoniem) met de wereld wil delen? Mail dan naar [email protected]
WIL JE MEER WAARGEBEURDE VERHALEN LEZEN? KLIK DAN HIER!
 
 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

9 reacties

Koen Tesselaar -

Ik heb een vorm van hoog functionerend autisme. Kenmerkend hiervoor is dat je omgeving niets van jou snapt, en jij op jouw beurt weer niets van je omgeving. Sociale gebreken kunnen dankzij de intelligentie tot zekere hoogte worden aangeleerd, maar voor een liefdesrelatie met een “normale” vrouw is de slotsom onvermijdelijk dat het volslagen onmogelijk is aan de verwachtingen te voldoen die meteen worden geassocieerd met het kunnen maken van mooie volzinnen, een redelijk goed verzorgd uiterlijk etc. Het stelt je in staat een geliefde collega te zijn, zeker bij de dames, maar voor het allereerste echte fysieke schouderklopje mag je een raket naar Venus reserveren. En zo ben ook ik eens bij de publieke dame terecht gekomen na een langdurige decennia in beslag nemende tijd van wanhopig verlangen, en is effectief met twee van deze dames een tamelijk innige RELATIE ontstaan. Ik heb heel veel over mijzelf aan haar uitgelegd, om na het eerste half uur een tweede 50 Euro op tafel neer te leggen en haar vervolgens volledige volmacht te geven te doen wat zij passend achtte. Zij nam mij in haar armen, en legde mijn hoofd in haar schoot. En daarmee heeft zij eigenlijk voor meer dan 90% in mijn seks behoeften voorzien, heel veel meer dan dit hoeft het voor mij echt nooit te gaan worden. Zij was 28 of 29 jaar, mooie forse jongedame met een leuk koppie, had een zoontje van 5 in Roemenië wonen en om de twee maanden mocht zij drie weken haar zoontje weer zien in de voorstad van Sofia, waar zij met kaar kindje nog bij haar ouders woonde. Een andere forse jongedame, ze leek wel een engel, ben 1,85 lang maar zij was nog langer, vond mij te aarzelend en vroeg mij wanneer ik nou eens in actie kwam. Ben in snikken uitgebarsten, en drukte mijn gezicht stevig in haar rechterdij. Daarop legde zij begrijpend haar hand op mijn hoofd en was het helemaal goed. Ik heb ook eens een triootje mogen beleven met twee behoorlijk stevige jongedames, ik stelde mij voor, trok niet meer uit dan jas en schoenen en legde ze uit dat het plezier voor ons gedrieën ernaar moet zijn, dat ik een vrij goed beeld heb opgebouwd waar mijn grenzen liggen en dat ze mochten ze daar overheen gaan, dan steek ik wel mijn hand op. Daarbinnen mochten ze hun fantasieën royaal de vrije loop laten, als er maar geen auw bij is Ze hadden beiden mijn kleindochter kunnen zijn, maar ze hadden zoveel meer ervaring dan ik. Ik werd gekoesterd, zij waren de masters of the game. Die twee jonge meiden moeten de dag van hun leven hebben gehad, want het lag er duimendik op dat ook zij dikke pret hadden. Zo helaas, moest ik de loterij winnen dan kwam ik daar meerder malen per week een nachtje doorbrengen. Wat een prachtige grote mooie jonge meiden, en wat zetten zij getweeën een onomstotelijk bewijs neer dat vrouwen geniaal kunnen zijn een man te verleiden en liefdevol te koesteren, zonder ook maar 1 haar aan waardigheid in te boeten! Onze eigen Nederlandse dames zijn nogal lelijk misleid door de commercie, wat bij heel velen heeft moeten leiden tot niet zo heel erg realistische opvattingen over de gewone Nederlandse man. Ben tot het inzicht gekomen dat ik het hen niet echt kwalijk kan nemen de misleidingen beginnen al op zo’n jonge leeftijd… Ik hoop nog eens een aantal geheel vrije en vrijgevochten vriendinnen in mijn leven te verwelkomen, en ik REKEN niet op minder dan een eigen mening!. Autisme doet iets heel lelijks met je, je bent veroordeeld in twee geheel gescheiden, parallelle werelden te leven en het allerbeste wat je kunt doen is je eigen moeder goed in vertrouwen nemen. En ik heb het echt heel goed getroffen met mijn moeder, zij is heel begrijpend en ondersteunend en kan heel veel behoorlijk goed plaatsen. Maar zij is ook niet perfect, want dat is helemaal niemand. Ik kan nog zoveel opsteken van een gemêleerd groepje vriendinnen, er is nog een hele wereld te ontginnen. De één weet leuke plekjes in een stad waar ik zelden kom, een ander kan mij bijstaan mijn kookkunsten te verfijnen, een derde om eens een dramafilm mee te bekijken en na afloop kort samen te vatten, een vierde die van stevige vrijpartijen houdt, een vijfde die er al zo lang heimelijk van droomt onder de lakens eens zelf de lakens uit te delen… Maar waar ga je ze vinden, that’s the problem of a solitary man living all by himself since 1965…

Rob -

De behoefte aan goede sex en een goed gesprek althans beter wat je hebt – kan voor een man en een vrouw de reden zijn om een langdurige relatie met kinderen zelfs te beeindigen. Het fijner voelen bij een ander is een natuurlijk iets maar is vreselijk zwaar voor diegene die nog wel verliefd is en zelfs haar leven en carriere heeft opgegeven voor haar partner. De complexiteit van de verwerking zit hem in het vergeven, vergeten en rationaliseren. Echter je moet het een plek geven via een rouwproces en je uiteindelijk erbij neerleggen. Steun op de wijze woorden van Neelie Smit Kroes die met Bram Peper ook wat te stellen heeft gehad – dat je maar een keer leeft en het leven kort is -dat er ook betere patners dan je huidige partner rond lopen of kies voor vrijheid. Kies voor dingen die je altijd wilde doen maar je man je tegenhield. Zie het als een openbaring van het leven van de waarheid. Zet de deuren van je huis open en laat de frisse wind er door heen waaien terwijl je alle memoralia van je ex in de tuin pleurt en in de fik steekt. Zo dan merk je dat hij jou niet waard is en nooit meer terug hoeft te komen tenzij de kinderen hem willen zien laat hem dan hun ergens anders komen ophalen (niet thuis). Restart – Reboot en geef de pijn een plek over een periode van 6 maanden niet direct want verdriet moet langzaam verdampen. Mannen zijn naief en primitief en hebben een lagere emotionele intelligentie en meer primitieve geslachtsdriften. Dat is moeder natuur en kunnen we niets aan veranderen. Zeker de alpha mannetjes. Beta mannetjes zijn trouwer en minder macho. Dus keuze genoeg maar kies voor je eigen leven en dat van je kinderen en treur niet voor een geile stier die elke boom met een gat ziet als een potentiele paringspartner.

Clara -

Ik heb je verhaal gelezen wat verschrikkelijk maar ook zo herkenbaar.
Mijn man werkt veel in het buitenland en ik heb altijd het volste vertrouwen gehad. Nu vertelde hij me afgelopen weekend dat hij daar ergens een hoer had ontmoet verliefd op haar geworden en zij oo hem. Hij zei ik heb zulke leuke weken gehad en ik kan zo goed met haar praten! Terwijl ik dacht dat het zo goed zat tussen ons ook na 20 jaar huwelijk! Nu is hij aan het nadenken over wat hij wil en wat hij voor mij nog voelt! Ik heb hem verteld dat ik niet moeilijk ga lopen doen en het kan zien als een eenmalig iets…ik hou nl nog veel van deze man. Ik heb hem geprobeerd uit te leggen dat verliefd zijn van korte duur is en dat …ik weet niet welk land maar ik dacht zelf Oostblok hoer die van land naar land gaan…..precies weten hoe ze een man als hem moeten aanpakken en dat ze maar op 1 ding uit zijn en dat is geld.. zij is inmiddels dat land weer uit waar hij zat maar nu moet hij nog terug nog voordat wij ons huwelijk evt weer zouden opbouwen. Ik zelf ben van mening dat je niet binnen een kort tijdsbestek een huwelijk zo kan weggooien omdat je verliefd bent….we hebben nog een kind ! Ik kan er met mijn verstand niet bij dat een nuchtere man als hij zich zo heeft kunnen laten inpakken door een iemand als zij!

Els -

Hallo iedereen,
Ik ben er achter gekomen dat mijn man 2 x per maand na een hoer gaat. De schrik ,we zijn 36 jaar getrouwd, in een relatie die ik dacht het is fijn. Hij bezoekt haar nu 2 .5 jaar, het is een vaste hoer. Ik het idee dat , ik heb dat mens met zijn telefoon een SMS gestuurd dat de geldkraan dicht was. Het ongeloof en de pijn is onbeschrijfelijk. Los van het bedrag madam kost wel effe 100 euro per x. Zelf controleerde ik nooit de rekeningen, en dat er lukraak gepint werd heb ik niet gezien. Bij toeval kwam ik er achter, en meneer is dus nu poes lief en aardig. Dat vind ik moeilijk, ik zweef tussen enorm kwaad zijn, en zeer verdrietig zijn. Het is nu de 5e dag dat ik het weet, op mijn werk heb ik mij ziek gemeld, eten gaat bijna niet. Hij verteld rustig er over, het grootste probleem ervaar ik dat het altijd de zelfde was, welke band heb je dan, je brengt je vrouw naar haar werk en dan rij je even door, en s’ avonds haal je haar gezellig weer op. Toostje op de bank. Mijn wereld staat op de kop, mijn weinige zelfvertrouwen naar de moer, tegen zo’ n prof kan ik niet op. Ik heb overwogen om zelfmoord te plegen, maar daar ontbreekt de moed. De dagen sluipen voorbij. Als je om de reden vraagt, dan krijg je als antwoord , ik deed het voor jou. Bij mijn bevalling zijn er een aantal zaken niet goed gegaan, en heb ik litteken weefsel in mijn vagina. Om dat dit als reden bij hem wordt genoemd,aart het allemaal nog erger. Mijn man is een Jan goed bloed, en die hoer geeft dat natuurlijk ook gezien. En 2.5 jaar lang is niet niks. Rest mij nog vrouwen zoals ik, vertrouw je man niet te veel, de verleidingen zijn groot. Ik heb haar nummer en weet waar ze woont.. Maar ik heb toch nog enige waardigheid

Ad -

Komt vaker voor dan je denkt ben zelf ook in zo’n situatie beland!

Nienke Wilders -

Heel herkenbaar die verhalen helaas. Ik snap niet goed waarom ik dit vaak online opzoek nadat ik zelf ben bedrogen in een relatie van 16 jaar. Snap helemaal wat dit met je doet en ik ben er ook onzeker door geworden. Ik heb inmiddels alweer 2 jaar een nieuwe man maar nog last ervan. Hij weet dit en gaat er goed mee om gelukkig. Maar dat wantrouwende gevoel wat ik regelmatig heb is niet fijn en ik ben hiervoor aantal keer naar therapeut geweest. Wordt wel minder door technieken. Maar ik heb nu wel het idee dat eigenlijk geen een man te vertouwen is. Mijn ex was namelijk de laatste man waar mijn familie en ieder om me heen het van verwachtte. Toen ik zei dat ik een vermoeden had werd ik nog net niet uitgelachen. Ik ging opzoek en kreeg gelijk. Mijn huidige vriend zegt; als je blijft zoeken kun je altijd wel iets vinden. Dat vind ik dus ook een vreemde opmerking moet ik zeggen.
Wat vinden jullie?

Miepjuh -

Heftig zeg!

Helaas ook we een beetjel herkenbaar.
Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik zat nog op de middelbare school en in de pauzes kwamen er wel eens jongens van andere scholen naar mijn school. Mijn beste vriendin kende die jongens er was een jongen die ik zo leuk vond en of het wederzijds was weet nu nog steeds niet. Na dat hij al een paar keer langs is geweest op school ging ik hem steeds leuker vinden en fietste we samen naar zijn huis. Vlak bij zijn huis was een speeltuintje met een huisje waar we zeker wel elke dag zaten met vrienden. Rond 17:30 gingen we meestal naar huis om te eten. Dus spraken we de volgende dag weer af zelfde tijd op het zelfde plek. De volgende dag ben ik met die leuke een rondje gaan lopen en precies voor zijn huis gaf hij me een zoen. Ik was natuurlijk helemaal in me nopjes! Ik ben een meisje met een strenge opvoeding ik moest altijd uit school gelijk naar huis. En uitgaan in de weekenden mocht ik niet. Keer op keer vroegen vrienden of ik mee op stap ging ik wilde natuurlijk wel maar dacht hoe, ik ga gewoon stiekem. Rond 00:30 terwijl me ouders op bed lagen ben ik stilletjes de trap afgegaan en naar buiten gegaan waar mijn vriendinnen me al stonden op te wachten. En die leuke jongen was er natuurlijk ook inmiddels nu mijn vriendje. We zijn met een groep vrienden de stad in gegaan het was een geweldige nacht. We gingen allemaal weer naar huis.
en ik stond voordeur en deed heel rustig de sleutel in de deur en ging stilletjes naar mijn kamer en spoelde me mond met mondwater. En ben dan snel in bed gaan liggen en dacht yes het is me gewoon gelukt. Maar het was helaas voor korte duur me moeder werd wakker en ging naar badkamer en kwam daarna naar mij en zei waar ben je naar je naar toe geweest waarom ik zei nergens. En als antwoord kreeg we hebben het hier morgen wel over!! Waarop ik dacht shit ik ben de klos.
De volgende ochtend met een brok in me keel naar beneden gegaan waar ik natuurlijk een preek op me stond te wachten. Je kent het vast wel een preek over wat als er dit was gebeurt.. volgende keer eerst vragen als je uit wilt gaan ik zei okee sorry ik zal het in het vervolg eerst vragen. Pff wat een opluchting. Maandag was aan gebroken weer naar school en daarna werken als ik vroeg klaar was ging ik nog even langs me vriendje waar we nog wat knuffel plezier hadden en daarna weer op weg naar huis ging dit was natuurlijk stiekem mijn ouders wisten niets van mijn vriendje en dit dee ik bijna elke dag soms belde ik naar school en werk dat ik ziek was om dan heel de dag samen met mijn vriendje te zijn. We hadden nog geen gemeenschap en ik mocht van mijn geloof geen seks voor het huwelijk. We waren er wel al beide aan toe. Maar paar weken later wilde we toch een stapje verder maar ik vond het best spannend en zei steeds stop stop! Waarop hij teleurgesteld naar mij keek. Ik zei ik durf het nog niet. Dus hebben we besloten om nog even te wachten. In middels is het weekend en zit ik thuis met me ouders, terwijl mijn vriendje op stap gaat met vrienden, baal ik nartuurlijk weer enorm dat ik weer niet mee mag. Inmiddels zijn de vrienden ook op de hoogte van onze situatie en vinden het jammer dat hun vriend steed zonder zonder zijn meisje op stap is. En proberen hem aan te moedigen om te gaan praten en dansen met een leuk meisje in de kroeg. En de vrienden spraken de volgende dag weer af om wat te gaan drinken bij een vriend thuis en het meisje uit de kroeg kwam daar ook. En mijn vriend begon dat meisje toch wel leuk te vinden en spraken vaker samen af en zoende ook met elkaar. Ik was in de avond weer klaar met werken en belde hem of we elkaar nog konden zien. Hij zei kom naar mij huis. Ik kwam daar aan en hij straalde helemaal ik dacht hij is wel heel blij om me te zien. We zijn samen naar boven gegaan en hebben toen voor het eerst seks gehad was niet zoals ik het verwacht had zoals ik de verhalen van me vrieninnen hoorde. Maar dagen daarna ging het steeds beter en hadden we de smaakt te pakken en ook ik vond het geweldig!!! En we deden het soms wel 3 of 4 keer op een dag. Ik was zo gelukkig dat ik straalde van oor tot oor. Tot het weer tijd was om naar huis te gaan. Me vriendje ging in het weekend weer op stap en kwam dit keer een ander meisje tegen die hij ook wel leuk vond en waar hij wat uurtjes mee heeft staan kletsen en ook heeft staan zoenen ze vroeg of hij zin had om wat bij haar te gaan drinken waarop hij antwoorden is goed. Bij haar thuis aangekomen gaan ze op de bank zitten en beginnen ze elkaar te zoenen en kleden de elkaar uit en bevredigend ze elkaar oraal. En daarna kleden ze zich weer aan en nemen afscheid en gaat mijn vriendje weer naar huis. De volgende dag hadden we weer af gesproken we hadden weer geweldige seks en hij kon niet van me afblijven wilde steeds meer en vaker. Maar even later krijgt hij een berichtje op zijn mobiel en hij was even naar de wc ik keek of ik wat kon zien op zijn scherm maar zag niks. Even later komt me vriend en ik zeg je heb een bericht ik probeer stiekem mee te kijken er stond hè schatje hoelaat kom je ik wacht op je xxx saar waarom ik reageer wie is saar hij kijkt me aan en durft niks te zeggen ik ken geen saar ik zeg hoe komt ze aan je nummer?? Okeej ik zeg ik hoop dat je eerlijk bent. Inmiddels zijn we 16 jaar samen en 8 jaar getrouwd. Na dat we getrouwd zijn wilt mijn man openkaart spelen en gooit alles op tafel hij vertelt dat hij vrouwen gek is en seks verslaafd waarop ik lachend terug zegt uhm dat heb ik gemerkt. Maar hij zegt schat er is nog meer wat ik moet vertellen en begint te vertellen hoe geweldig hij mij vindt en hoe blij hij met met me is en ik antwoord natuurlijk terug ik hou van je schat ik ben ook blij om jou als mijn man te hebben. Hij zegt wat ik nu allemaal ga zeggen zal je niet leuk vinden! Ik oke wat is er dan en begint te vertellen dat hij zins hij met mij is al 7 jaar vreemd ging met allemaal verschillende vrouwen en een afaire had met een meisje dat veel jonger was en dat hij 3 keer naar de hoeren is geweest en met een vriend aan triootje had meegedaan. Ik was helemaal in shock ik en was zo boos dat ik weg ben gelopen om even na te denken hoe kan dit nou gebeuren. En dacht hij heeft me gebruikt maar waarom zei hij dit pas na we getrouwd waren ik begreep het allemaal niet inmiddels hebben we het super leuk gehad samen. Mijn man leefde een dubbel leven. En we hebben er voor gekozen om verder te gaan en het achter ons te laten. We hebben inmiddels twee kindjes gekregen ik ben zo blij me ze. Maar soms begrijp ik me zelf niet waarom ik verder met mijn man ben gegaan ik ben momenten niet echt gelukkig en ik voel me soms zo onzeker omdat hij toch al die jaren vreemd ging.

Wat zou jij doen al je in mijn schoenen zou staan………..?

Ladysis -

Bah heftig zeg wat je hebt meegemaakt helaas op verschillende vlakken een bekend verhaal maar t is hoe moeilijk nu ook een leerzame periode voor jezelf en ik hoop dat je t net als mij treft en uiteindelijk de partner vindt wat echt voor 100% voor je gaat. Geld maakt niet gelukkig elke dag genieten van je dochter wel. Sterkte..!!

Hélène van Hout -

Het bewijst weer dat je als vrouw ten alle tijde in staat moet zijn om je eigen broek op te houden. Het idee dat je na het krijgen van kinderen voor de rest van je leven op de bank kan zitten is toch echt achterhaald. De negatieve consequenties daarvan, worden bij een scheiding pijnlijk zichtbaar. Zo worden vrouwen in één keer geconfronteerd met een enorme achterstand op de arbeidsmarkt, welke zich ook vertaald bij de pensioenopbouw. De rechter houdt tegenwoordig steeds meer rekening met een eigen verdienvermogen bij de bepaling van de duur en de hoogte van de alimentatie. Dames, weet waar je aan begint als je stopt met werken, omdat je niet ‘ hoeft’ te werken van je partner. Het kan zomaar verkeren bij een scheiding.

Reageer ook