fb
Damespraatjes Damespraatjes

Baukje ging vreemd via een datingsite. Hoe gaat het nu?

Vorige zomer kregen we er op Damespraatjes een nieuwe rubriek bij: Waargebeurd. In Waargebeurd vertellen lezeressen van Damespraatjes hun heftige, waargebeurde verhalen. Het starten en schrijven van deze rubriek is niet niks, zo is in de afgelopen maanden wel gebleken. Sommige interviews bleken zelfs zo heftig dat er uiteindelijk besloten is de verhalen (nu nog) niet te publiceren. 

Een groot deel van de verhalen heeft de website inmiddels wel bereikt. Zo ook het verhaal van Baukje, die vreemdgaat via een affaire website. In januari spraken we haar en destijds wist haar man Steven van niks. Hoe zit dat nu?

Heb je het verhaal van Baukje nog niet gelezen? Lees het dan hier!

Er zijn veel negatieve berichten over affaire websites in het nieuws gekomen. Waarom heb jij besloten om hier zo open tegen ons over te vertellen?

Ik las de eerdere waargebeurde verhalen bij jullie op de website en dacht: dit is nou typisch zo’n verhaal wat hier goed bijpast. Het zijn allemaal heftige verhalen, waarin de vrouw nou eenmaal niet altijd het engeltje is. En zo is het in het echte leven ook. Veel vrouwen denken dat vooral mannen vreemdgaan, maar dat is helemaal niet zo. Ook vrouwen gaan vreemd, en misschien nog wel vaker dan mannen. Ik wilde met mijn verhaal een taboe doorbreken en laten zien dat ook vrouwen de stoute schoenen aan kunnen trekken.

En doe je dat nu nog weleens, de stoute schoenen aantrekken?

Steven en ik zijn vrij snel na de publicatie van het verhaal uit elkaar gegaan. Dit kwam overigens niet door het verhaal of het vreemdgaan, maar doordat het gevoel vanuit beide kanten niet meer aanwezig was. Het werd ons steeds duidelijker dat we uit elkaar aan het groeien waren: Steven werd volwassen, ik bleef een kind.

Is hij wel achter je geheim gekomen?

Nee, en dat ga ik hem ook niet vertellen. Ik denk niet dat hij er ooit achter zal komen, of hij moet heel toevallig ineens Damespraatjes gaan lezen. Haha! Zelf ga ik het hem niet vertellen. We zijn al uit elkaar, ik wil het niet nog erger maken.

Zit je nog regelmatig op de affaire website?

Ja, dat doe ik nog dagelijks. Ik vind het super spannend om op die manier in contact met mannen te komen en heb bijna wekelijks wel een afspraakje.

Voel je je er dan niet rot bij dat die mannen getrouwd zijn?

Nee, eigenlijk niet. En daarbij: ze zijn niet allemaal getrouwd hoor! Maar de mannen die wel getrouwd zijn, weten zelf ook wel dat er iets helemaal fout zit in hun relatie. Ik raad ze dan ook altijd aan om hun relatie te verbreken, vreemdgaan doe je niet zomaar. Het is vaak een teken dat een man zijn vrijheid mist.

Wat vind je van de reacties die onze lezeressen op Facebook over jouw verhaal gaven?

Ik had het wel verwacht. Veel vrouwen kijken op een negatieve manier tegen dat soort websites aan. Het is niet de website die vreemdgaat, het zijn de personen die erop zitten. Zoals ik al zei: ik ben er niet trots op. Maar uiteindelijk heeft het mijn leven wel weer een stuk meer plezier gegeven. En is dat niet waar het uiteindelijk allemaal om draait?

In verband met de privacy van de betrokkenen hebben we de namen veranderd.
Heb jij zelf ook een heftig verhaal wat je (anoniem) met de wereld wil delen? Mail dan naar [email protected]
WIL JE MEER WAARGEBEURDE VERHALEN LEZEN? KLIK DAN HIER!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook