fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waardevolle spullen in huis? Met een kluis voor in huis houd je ze veilig

Wie vertrouw jij met je meest waardevolle spullen? De kans is groot dat je misschien één, twee of maximaal drie mensen kunt opnoemen. Niet persé omdat ik denk dat niemand meer te vertrouwen is, maar ook omdat ik de verantwoordelijkheid over mijn belangrijke spullen niet graag bij een ander neer wil leggen. Helaas is het ook in je eigen huis niet altijd makkelijk om je waardevolle spullen veilig op te bergen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing: een kluis voor in huis.

Houd je waardevolle spullen veilig

Een kluis voor in huis is een goede manier om jouw waardevolle spullen veilig te houden. Je kan denken aan een grote kluis voor spullen als wapens en antiek, of voor een kleine kluis voor geld en sieraden. Natuurlijk kun je ook voor meerdere kluizen in meerdere ruimtes gaan. Zo horen we regelmatig dat mensen een kluis in het kantoor, de kelder en in de slaapkamer hebben. Op deze manier kan je de waardevolle spullen door het huis verspreiden (en zo het risico spreiden) én kan je altijd makkelijk bij de spullen die je in een bepaalde ruimte nodig hebt. De beste kluis voor thuis is dus heel persoonlijk.

Zonder kluis kunnen we de veiligheid niet garanderen

Zelf hebben wij nu geen kluis voor in huis. In ons oude huis hadden we een kleine kluis in het tuinhuis staan. Momenteel woont een bekende van ons in dit huis en maken we nog steeds gebruik van de kluis daar. Zodra we ook in ons nieuwe huis een kluis hebben staan, gaan de spullen over. Zonder kluis kunnen we de veiligheid over deze spullen niet garanderen en daarom laten we ze voorlopig daar.

Heb jij een kluis in huis?

Heb jij een kluis voor in huis? En wat is voor jou de beste kluis voor thuis? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij kluis kopen punt nl

We zijn heel benieuwd naar jullie mening en ervaringen met kluizen. Ook zijn we benieuwd hoe jullie je spullen momenteel veilig houden. Denk hierbij ook aan extra sloten, een alarminstallatie, een waakhond of een groot hek. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook