fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar wordt jouw kind echt gelukkig van? Laat het ons weten en maak kans op een camera om mee te vloggen

Bij Bob en Tom op school zit een jongetje dat elke dag na schooltijd ‘iets’ heeft. Op maandag gaat hij naar judo, dinsdag naar oma, woensdag zwemles, donderdag naar de bibliotheek en vrijdag krijgt hij schermles. Hoe zijn weekenden eruit zien, weet ik niet, maar kan ik wel raden.

Ik wil niet de hele week volproppen. Ik wil ruimte voor spontane acties. Wil dat Bob en Tom lekker hun ding kunnen doen. Natuurlijk hebben ze vaste activiteiten in de week. Atletieken op woensdagavond en zaterdagochtend. Freerunnen doen ze vrijdag aan het eind van de middag. En op de andere dagen zien we wel. Verzinnen ze zelf maar wat. Soms kijk ik met een schuin oog naar ouders die allerlei leuke uitstapjes en doe-dingen voor hun kinderen verzinnen, maar: wil ik dat ook? Wil ik dat Bob en Tom doen wat ik bedenk? Nee! Als ik ze naar hun plannen voor die dag vraag na het ontbijt, wil ik dat daarop zelf komen. Doordeweeks is dat school, maar in het weekend zijn ze er vrij in. Natuurlijk help ik ze wel met ideeën, maar ik dram nooit door.

Tekenen

Tommie kiest er vaak voor om te tekenen. Bob bouwt graag auto’s van Lego. Als het droog is, weten ze niet hoe snel ze hun boterhammetje moeten eten en vertrekken ze naar het voetbalveld aan het eind van de straat. Daar is ook een calisthenicspark te vinden. Met toestellen waarop en waaraan ze freerun-oefeningen kunnen trainen.

Bob-en-Tom-Freerunning-Fruit-Shoot

Geweldig om die jongens hangend aan hun armen naar de andere kant van de monkeybar te zien zwaaien. Omdat ze vaak oefenen, zijn ze er goed in. Hebben ze er plezier in. Leren elkaar trucs.

Ik zeg altijd maar zo: ieder kind heeft talent en is ergens goed is. De een is heel creatief en kan goed knutselen, een hut in elkaar timmeren of lekker koken en een ander blinkt weer uit in turnen. Maar onthoud dat wat kinderen ook doen, ze er plezier in moeten hebben. Daar krijg je vrolijke kids van en zeg nou zelf, daar word je toch blij van?

Onderzoek naar plezier

Kantar Public (voorheen TNS NIPO) heeft onlangs in opdracht van Fruit Shoot een onderzoek laten doen. Uit het onderzoek dat ze onder 1.212 ouder lieten doen blijkt dat ouders het sociale aspect van vrijetijdsactiviteiten het belangrijkst vinden en dat kinderen tussen 6 en 12 jaar 9,6 uur per week bezig zijn met hun hobby, activiteit of sport. Opvallend hierbij is dat dat 35% van de kinderen carte blanche van hun ouders krijgt bij het kiezen van hun vrijetijdsbesteding. In aansluiting op het onderzoek is Fruit Shoot de campagne gestart Het is Echt Mijn Ding waarin kinderen hun talent laten zien. Zo willen zij er aan bijdragen de kinderen van Nederland verder te laten excelleren met hun hobby”.

tom-fruit-shoot-sw

Maak kans op een camera

Vandaar dat Fruit Shoot benieuwd is wat jouw koters antwoorden als je ze vraagt: wat doe jij het allerliefst, wat maakt jou het gelukkigst? Laat het ons weten. Maak samen met je kind een vlogje waarin hij laat zien wat zijn passie is.

De eerste inzendingen zijn al binnen. Kijk hier maar!

Op de allerleukste vlogjes kan worden gestemd. Naar de inzenders daarvan stuurt Fruit Shoot gratis leuke pakketjes en bovendien maken zij kans op één van de vijf Panasonic DMC-SZ 10 camera’s die echt perfect zijn voor de beginnende vlogger.

Geef je hier op en ontvang een leuk pakketje én maak kans op die mooie vlogcamera!

Wij kunnen niet wachten om jullie vlogs te bekijken en te zien waar jouw kinderen het allergelukkigst van worden!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

7 reacties

Liesje de Waal -

Mijn dochter Sam is gek op haar hond Does, een Drentse Patrijshond, ze is heel gelukkig als ze me hem kan spellen of met hem kan gaan wandelen, twee echte maatjes 🙂

Nancy van Heck -

Ik zou graag zo een mooie camera willen winnen om mijn zoontje te kunnen vloggen met wanneer hij weer lekker buiten speelt en of lief met de dieren knuffelt waar hij erg van houdt.

Lottie -

Ik zou een heel leuk filmpje maken in de duinen bij Schoorl: rennend en rollend van de klimduin af!

Rob -

ik zou ontzettend graag willen winnen zodat ik van onze Labradoodle puppy mooie vlogs kan maken!

SophiaG -

Mijn dochtertje gaat het liefst lekker wandelen. En dan verzamelt ze takjes, stenen, eikeltjes etc…

Anita te Gussinklo -

Leuk om te zien dat je zoons hier zoveel plezier aan beleven.

Anouk Nijmeijer -

Mijn zoon vindt het het aller leukst om op avontuur te gaan. Op zoek naar schatten in het bos of nieuwe dingen proberen.

Reageer ook