fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar ter wereld drink je de duurste Starbucks coffee?

Een paar jaar geleden kenden we geen Starbucks in Nederland. Als ik dan in het buitenland was, moest en zou ik een veel te dure koffie halen. Het boeide me dan totaal niet dat ik bijna het dubbele betaalde dan wanneer ik diezelfde koffie twee koffiezaken verderop haalde. 

Sinds we het ook in Nederland hebben, ga ik nooit meer. Ik vind het veel te duur, niet bijzonder lekker en ik wil helemaal niet in een rij staan om koffie te halen. Ik ga veel liever lekker zitten en laat me bedienen.

Om nog even wat dieper op de Starbucks prijzen in  te gaan: wist je dat je niet overal hetzelfde betaalt voor een dankje? Thrillist maakte een overzicht van de prijs van een Starbucks Latte in 30 landen. En ik moet zeggen dat ik verrast ben door het enorme prijsverschil.

Zo betaal je in Zurich (Zwitserland) het meeste voor een Latte: maar liefst $ 6.96, gevolgd door Cancun (Mexico) met $ 6.07. Onderaan de lijst staan Lima (Peru) met $ 2.89 en Rio de Janeiro (Brazilië) met $ 1.49. Nederland staat op nummer 10 met een Latte prijs van $ 4.94.

Wil je het hele overzicht zien? Dat kan hier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook