fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar kun je betaalbaar mooie merken kopen?

Guess, Calvin Klein, Karl Lagerfeld en Nike zijn merken die vaak niet voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er manieren om ze toch aan te schaffen, maar dan niet tegen de hoofdprijs! Tijdens een leuk dagje uit kreeg ik deze gouden tip van mijn vriendin. Ze vroeg of ik even met haar langs de outlet wilde omdat ze daar een spijkerbroek wilde kopen die flink was afgeprijsd. Tegen je vriendin zeg je natuurlijk geen nee en ik kan je vertellen dat ik er geen spijt van heb gehad. Ik kocht er zelf ook een spijkerbroek en dat niet alleen, want ik scoorde ook hardloopschoenen van Nike en een nieuwe BH. En dat allemaal met flinke korting! 

Hier moest ik even aan terugdenken toen ik onlangs op Facebook een Fashion Mob zag voorbijkomen om mensen nieuwsgierig te maken naar Designer Outlet Roosendaal. Zowel bij het station van Antwerpen als de Markthal van Rotterdam werden mensen verrast met een spontane modeshow. De outlet in Roosendaal heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe naam gekregen en is veranderd van Rosada Fashion Outlet naar Designer Outlet Roosendaal. En toen ik later op de website van hen keek zag ik dat het best heel aantrekkelijk is om daar een keer te gaan shoppen.

Vijf redenen om naar Designer Outlet Roosendaal te gaan!

1. Ben je op zoek naar merkkleding maar wil je niet te veel betalen? Er zijn meer dan 100 top merken in Designer Outlet Roosendaal. En dat worden er steeds meer sinds de outlet nog niet zo lang geleden in andere handen is overgegaan. Onlangs zijn de A-merken Samsonite, Nikkie, Karl Lagerfeld, My Brand, Tommy Hilfiger en BALR toegevoegd, maar er komen nog steeds meer nieuwe merken bij. Mijn favoriete merk Nike is er ook. Check hier of jouw favoriete merk gevestigd is in Designer Outlet Roosendaal.

2. Designer Outlet Roosendaal is een echte fashion destination. Houden jij en je vrienden erg van mooie spullen? Organiseer dan eens een fashion uitje naar Roosendaal! Niet alleen de hierboven genoemde merken zijn er, maar onder andere ook Guess, SuitSupply, Esprit, Levi’s en Adidas! Wedden dat het een super leuk uitje wordt!

3. Regelmatig worden er Late Night Shopping events georganiseerd. Tijdens deze avonden zijn er vaak meer dan 200 aanbiedingen en kortingen die wel oplopen tot 80%.

4. Het is heel goed bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte (voor maar 2 euro per dag). Designer Outlet Roosendaal ligt aan de A17 slechts op een half uurtje rijden van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

5. Je kunt er een leuk dagje uit van maken met je gezin. Zeker nu de openingstijden zijn verruimd en er regelmatig live entertainment is & diverse food spots!

Binnenkort ga ik mijn vriendin uitnodigen voor een avondje shoppen in Roosendaal. Zeker zo’n Late Night Shopping Event spreekt me wel aan. Dan gaan we er eerst lekker iets eten en daarna op zoek naar mooie aanbiedingen! We zijn heel benieuwd of jullie wel eens gaan shoppen bij een outlet. Ook zijn we nieuwsgierig hoe jullie dit ervaren. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel! Vinden we leuk :-).

Info over openingstijden, winkels en route: Designer Outlet Roosendaal

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook