fb
Damespraatjes Damespraatjes

Waar kan je allemaal een foto op laten afdrukken?

Heb jij ook zo veel leuke foto’s op je telefoon en Facebook staan, maar doe je er nooit wat mee? Zonde! Wij hebben hier een paar suggesties hoe jij deze foto’s mooi en origineel kunt laten afdrukken.

1. Poster

Heb jij één mooie foto die je graag een mooie plek in huis wilt geven? Laat hem dan afdrukken op een poster. Deze poster kan je met plakbank ophangen, maar het is nog mooier om hem in te lijsten. Heb je zelf geen mooie foto, maar zie je een mooie afbeelding op internet? Natuurlijk kan je ook deze op een poster laten afdrukken.

2. Kussensloop

Zou jij wel eens het bed willen delen met Brad Pitt of Will Smith? Dan kan ik je vertellen; er is een kleine kans dat je dat écht zal lukken. Gelukkig is het niet helemaal onmogelijk, je kunt namelijk foto’s op kussenslopen laten afdrukken. Zo lijkt het toch net alsof je naast je idool slaapt.

3. Mok

Mis jij je kinderen ook altijd zo tijdens een lange werkdag? Begrijpelijk! Wist je dat je de mooiste foto van jouw kleine op een mok kunt afdrukken? Zo staat hij/zij de hele dag op jouw bureau.

Je kunt natuurlijk ook altijd een leuke foto van jouw huisdier kiezen!

Je kunt natuurlijk ook altijd een leuke foto van jouw huisdier kiezen!

4. Telefoonhoesje

Doe je partner een mooi telefoonhoesje met een foto van jullie samen cadeau. Zo sla je twee vliegen in één klap: jouw partner heeft altijd een mooie foto van jullie bij zich én zijn telefoon gaat niet kapot. Wij vinden het echt een super idee!

5. T-shirt of trui

Heb jij een beste vriendin die wel van een lolletje houdt? Geef haar dan een t-shirt of trui met jullie gekste foto cadeau. Bestel hem ook voor jezelf en trek hem tegelijk aan. Wedden dat jullie hier heel veel leuke reacties op krijgen?

6. Kalender

Heb je zo veel leuke foto’s dat je niet kunt kiezen welke je zou willen afdrukken? Ga dan voor een kalender, waarbij je elke maand een andere foto kunt geven.

Wil je meer mooie afdrukopties zien? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Flyerzone.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook