fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouwen en hun smartphone zijn vaak onafscheidelijk

Vrouw-smart-phone-listing-dp
Het zijn van een goede moeder is niet zo makkelijk als het lijkt. De werkelijkheid blijkt veel drukker en chaotischer dan je had verwacht. Je kinderen moeten opgevoed worden en hebben vermaak nodig, het huishouden ligt op je te wachten en dan natuurlijk manlief die ook af en toe wat aandacht van je wilt. Al met al een super druk programma dus. Om dit allemaal een beetje goed te kunnen organiseren, kan een smartphone je hulp bieden.

Het klinkt misschien raar, maar zodra je de smaak eenmaal te pakken hebt, kan je niet meer zonder. Probeer je smartphone zo in te richten dat hij je helpt met het plannen en organiseren van al je taken. Pimp hem gelijk op met een leuk hoesje of accessoire. Ga jij voor een Apple toestel, kijk dan eens voor een mooi, zakelijk iPhone 5c hoesje. Probeer daarnaast  jezelf eens te verwennen met een lekker dagje sauna of een avondje bioscoop met je man. Je zult er meer van genieten dan ooit.

Voordelen van een smartphone
Natuurlijk is een smartphone niet voor een tientje te koop, maar je zult zeker geen spijt krijgen van je investering. Je zult zelfs verbaasd zijn over alle verschillende mogelijkheden en functies van het toestel. Zo ben je met een smartphone ook meteen in het bezit van een fotocamera, een digitale agenda en een organizer. Erg handig om alle huishoudelijke taken en belangrijke afspraken in kwijt te kunnen. Daarnaast is het eenvoudig om bijvoorbeeld even snel aan je dochter te laten weten hoe laat jullie eten.

Druk, druk, druk

Vrouwen en hun smartphone zijn onafscheidelijk-dp
De begrippen moe en druk hebben sinds je zwangerschap een hele andere inhoud gekregen. Nu betekent moe niet meer slecht geslapen of een late avond stappen, maar veel en veel dieper dan dat. Het geven van borstvoeding, de bevalling en de negen maanden zwangerschap, vergen veel energie van je. Het is belangrijk dat je luistert naar je lichaam en er ook wat mee doet. Je moet niet over de kop gaan en jezelf zover krijgen dat je overspannen wordt. Probeer af en toe eens nee te zeggen tegen sommige mensen of evenementen, zover dit mogelijk is natuurlijk. Als je voldoende rust pakt, zal dit alleen maar meer energie geven voor alles wat je moet doen. Laat je nieuwe smartphone je hier een handje bij helpen. Al je taken kan je in je agenda zetten, zodat je stap voor stap de dag doorkomt, zonder ook maar iets te missen. Bovendien kan je je agenda aan Facebook koppelen, zodat je herinnerd wordt aan alle verjaardagen. Weer een zorg minder.

Nu je zoveel bezig bent met je nieuwe telefoon, is het van belang dat hij er ‘goed uitziet’ en goed beschermd is tegen diverse soorten schade. Met een leuk accessoire wordt je telefoon veel hipper en is hij tevens goed beschermd. Voor de Samsung zijn er ontzettend veel leuke soorten Samsung Galaxy Trend cases en Samsung Galaxy Note 3 cases. Ga snel eens kijken of er iets leuks voor jou bij zit.

Vriendinnentijd
Het is tijd voor een lekker dagje vrij om bij te kletsen met je beste vriendinnen. Dit is makkelijk gezegd, maar zo eenvoudig is het nog niet om een datum te vinden waarop iedereen kan. Gelukkig is hier een ideale oplossing voor. Stuur met je telefoon een datumprikker rond, een perfecte tool om een datum te prikken. Maak ook een Facebook evenement aan waar je achteraf alle foto’s en verhalen op kunt zetten. Zo kun je na het gezellige dagje nog lang genieten van alle vastgelegde momenten.

Fotografie
Last but not least: de fotocamera. De laatste tijd is de kwaliteit van de camera drastisch verbeterd, waardoor het echt toegevoegde waarde geeft aan je telefoon. Maak zoveel mogelijk foto’s op alle spontane momenten, zolang je je smartphone dagelijks bij je hebt. Tegenwoordig is het ook mogelijk om alle gemaakte foto’s via je telefoon op Facebook te posten, door te mailen of als achtergrond te gebruiken. Met een speciaal kabeltje kan je op de computer zetten en later nog eens terugkijken. Ideaal dus zo’n smartphone.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook