fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouw zoekt berg om tegen op te zien

vrouw_zoekt_berg_om_tegen_op_te_zien.gif
Maak kennis met de ongelooflijk grappige en charmante Noelle Hancock, die haar goedbetaalde baan als gossipblogger onverwacht kwijtraakt. Op zoek naar een nieuwe uitdaging komt ze per toeval de quote tegen:”‘Doe elke dag een ding waar je bang voor bent” van Eleanor Roosevelt Deze quote doet Noelle beseffen dat ze van een ambitieuze en enthousiaste vrouw is veranderd in een timide, twijfelend persoon.

Ze besluit Eleanors advies op te volgen door een jaar lang elke dag iets te doen waar ze bang voor is. Duiken met haaien, karaoke, haar exen opzoeken, acupunctuur, de Kilimanjaro beklimmen: haar hilarische en soms ontroerende avonturen leren haar wie ze is en waartoe ze allemaal in staat blijkt te zijn.

Noelle Hancock (1979) woont in New York en studeerde in 2002 af aan Yale. Als freelanceschrijfster werkt ze voor onder andere The New York Observer, US Weekly, Rolling Stone en Cosmopolitan. Noelle woont samen met haar twee parkieten Jesus & Stuart. Haar ouders blijven hopen dat ze ooit Rechten gaat studeren.

De rechten van Vrouw zoekt berg om tegen op te zien zijn verkocht aan Warner Horizon (een onderdeel van Warner Bros.)  voor een televisieserie.

Titel: Vrouw zoekt berg om tegen op te zien
Auteur: Noelle Hancock
Omvang: 376 pag.
Uitvoering: paperback, 14,0 x 21,5 cm, fsc-papier
Prijs: € 19,95
isbn: 978 94 005 0007 5


Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook