fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vrouw gaat naar de winkel van Say Yes to the Dress en het is alles behalve wat ze ervan verwachtte

Ik kijk bijna nooit televisie. Het heeft veel reclame’s, programma’s beginnen nooit wanneer jij begint met kijken en van het opnemen snap ik ook echt de ballen. Doe mij maar gewoon Netflix of uitzending gemist. Toch zijn er een aantal programma’s die ik wél graag kijk op TV, één daarvan is Say Yes to the Dress. SYTTD is een programma waarbij bruiden een jurk kiezen uit de Kleinfeld winkel in New York. Het is de meest bekende winkel op het gebied van bruidsmode en waarschijnlijk ook de meest dure. Mocht ik ooit gaan trouwen, dan zou ik hier mijn jurk wel uit willen zoeken.

Wie écht gaat trouwen en dan ook daadwerkelijk een jurk mag uitzoeken, is Kristin Chirico. Haar werkgever BuzzFeed stuurde haar naar de meest bijzondere plek voor vrouwen die een bruidsjurk zoeken: Kleinfeld. Ze doet uitgebreid verslag en je merkt al snel dat het niks is wat ze ervan verwachtte.

Kristin, wij vinden dat je er prachtig uitziet in de jurken!

Reageer ook