fb
Damespraatjes Damespraatjes

Friday night’s in: rustig je weekend beginnen!

vrijdagavond in pyjama

Drukke week achter de rug en zin aan een rustige start van je weekend? Blijf op vrijdagavond lekker thuis en hang op de bank met een vriendin of met je vriend. Thuis zitten op je vrije avond wordt nog wel eens onderschat, maar is juist heerlijk voor wat ontspanning. Comfy thuis zitten op vrijdagavond is dus helemaal niks mis mee! Lees gauw verder voor leuke tips en activiteiten om heerlijk vanaf de bank te doen.

Samen comfortabel én in stijl op de bank

Samen met je vriend of vriendin op de bank, hoe heerlijk is dat! Tijd voor elkaar en tijd voor jezelf. Trek je fijnste chill-outfit aan en kruip heerlijk onder een warm kleedje op de bank. Tegenwoordig vind je de mooiste loungewear voor een comfortabel avondje thuis in stijl!

Met je vriend op de bank, maar kan hij nog wel een leuke outfit gebruiken voor jullie cosy night in? Bestel dan als verrassing een heerlijk huispak voor heren. Pak het mooi in en geef het aan het begin van jullie gezellige avond samen. Dat wordt geheid een geslaagde avond!

Na het chillen ook matchen in dezelfde nachtmode? Check dan ook al deze leuke online pyjama’s en sluit de avond ook af in stijl.

Leuke activiteiten voor een chill avondje thuis

En? Heb jij je aankomende ‘vrijdag-chill-avond’ al gepland? Hier vind je onze top 10 met de leukste ideeën om te doen met je partner of met vriendinnen! Ik ben heel benieuwd wat jullie van het onderstaande vinden :-).

  1. Self care! Niets is heerlijker dan goed voor jezelf zorgen. Met deze rustige vrijdagavond kan de skin-care niet ontbreken. Sla wat lekkere gezichtsmaskers en oogmaskers in en verwen je huid met wat voeding. Maskertjes op en chillen maar!
  2. Houd je van wat competitie? Dan kunnen jullie samen spelletjes doen. Uno, Qwixx, of een potje ouderwets kaarten; er zijn veel soorten spelletjes te kiezen voor verschillende gezelschappen!
  3. Classic one: film kijken! Kies een romantische of juist spannende film en haal wat snacks in huis. Je filmavond kan direct starten.
  4. Over filmavonden gesproken; creëer een thuis bioscoop gevoel en maak je eigen popcorn! In de supermarkt vind je zout en zoet. Pak een leuke schaal en doe een mix van de 2 smaken erin. Dat is sowieso smullen!
  5. Niet zo’n zin in een filmpje? Ga dan samen brownies bakken. Versier het met witte chocola of doe er noten in. Maak allebei een eigen versie en proef elkaars brownie!
  6. Ook iets lekkers bij de brownies? Doe een mini high-tea. Kies samen verschillende theesoorten en praat de hele avond over van alles en nog wat, onder het genot van de lekkerste thee smaken!
  7. Serie fan? Binge watch een spannende serie en probeer hem in één avond uit te kijken. Dat zijn pas marathons waar wij aan mee willen doen! Ook heerlijk om in je eentje te doen natuurlijk…
  8. Fan van de vrijdagavond thuis? Zoek samen met je vriendinnen online de mooiste loungewear en doe een online shop avondje. Zo hebben jullie voor de komende weken de leukste huispakken om in te chillen!
  9. In plaats van online shoppen; spit je kledingkast door naar items die je niet meer draagt en kijk samen wat je nog leuk vindt. Doe een mini modeshow met elkaar, en je hebt de grootste lol. Wat je niet meer leuk vindt, kun je gelijk aan je vriendinnen geven. Zo krijgen jouw kleren een tweede leven.
  10. Zin in een avondje lachen? Kies dan een aantal cabaret shows uit en lach samen de hele avond lang! Nog een voordeel van al dat lachen; ze maken een gelukshormoon aan waardoor je ontspant en opgewekt bent. Zo kun je nieuwe energie opbouwen voor de week erna.

Vrijdagavond languit?

Wat doe jij op vrijdagavond om lekker relaxed je weekend in te gaan? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Foto door Mikhail Nilov via Pexels

 

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook