fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vriendschapsbureau: Samen is leuker dan alleen!

Vriendschapsbureau.nl is een professioneel werkende, landelijke organisatie voor mensen, ongeacht leeftijd, die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of kennissen om samen leuke dingen mee te ondernemen. Denk hierbij aan samen fietsen, sporten, een schouwburgbezoek of eventueel samen op vakantie gaan. Ook bestaat de mogelijkheid om via vriendschapsbureau (nieuw) geluk in de liefde te vinden. Vriendschapsbureau is reeds geruime tijd actief in heel Nederland.

Vriendschapsbureau.nl heeft een ideëel doel: we ontwikkelen netwerken door heel Nederland, waarbinnen mensen makkelijk nieuwe contacten kunnen leggen.

Op de website kan iedereen zich inschrijven en aangeven waarnaar men precies op zoek is. Middels een overzichtelijk keuze-menu kan men aangeven waar de interesses liggen en welke activiteiten men graag samen met een ander zou willen ondernemen. Het Vriendschapsbureau zoekt, aan de hand van persoonlijke wensen, een vriend of vriendin die bij de ander past. Of iemand nu zoekt naar een vriend/vriendin voor regelmatig contact of iemand om af en toe mee te praten, alles is mogelijk.

 Een goede vriendschap heeft een grote meerwaarde…

Mede door de contactnetwerken door heel Nederland kan een zogenaamde match worden gemaakt op basis van gemeenschappelijke interesses. Ook kan er apart aangegeven worden, of men op zoek is naar een relatie. Bij Vriendschapsbureau.nl behoort  ook persoonlijke relatiebemiddeling  tot de mogelijkheden om een nieuwe partner te leren kennen.

Vriendschapsbureau is van mening, dat geen mens alleen hoeft te zijn. Daarom zijn wij Makelaar in Vriendschap en Relatie!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Yvonne van Bueren -

Ik zoek vriendinnen, GEEN PARTNER.
Hoe kan ik mij inschrijven???

willemijn -

bestaan jullie nog

ingrid van den berg -

Ik las op de site van damespraatjes .nl iets over vriendschapsbureau,dit sprak mij meteen aan.
Ik ben n.l. zelf ook op zoek naar nieuwe vriendinnen en vondt daarom deze site zeer aantrekkelijk het kwam op mij heel vertrouwd over en ben daarom nu vast besloten om mij bij dit bureau aan te melden en hoop zo leuke vrienden te vinden.

joandra deklerk -

ik wil graag lid worden

Reageer ook