fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vriend op Second Love ontmoet: “Nooit de intentie een gezin kapot te maken”

Bijna iedereen heeft wel een ‘geheime’ seksuele fantasie. Zo’n fantasie die heel spannend is, maar waarvan je absoluut niet wil dat iemand daar achterkomt. Zo ook Josefien. Haar fantasie was om een keer de lakens te delen met een getrouwde man. Jarenlang wist ze weerstand te bieden aan het brandende verlangen om deze fantasie werkelijkheid te laten worden, maar in een dronken bui zwicht ze uiteindelijk toch. Via Second Love -een datingsite voor mensen die al een relatie hebben- ontmoet ze de getrouwde Tygo. “Ja, Ik heb mijn vriend op Second Love ontmoet.”

Vrouwen zoals ik

“Niemand wist dat ik helemaal heet word van getrouwde mannen. Ik weet dat het verkeerd is en ik schaam me er dus ook heel erg voor”, vertelt de 39-jarige Josefien. Omdat het zo verkeerd is, doet Josefien jaren niks met haar fantasie. “Ik kom zelf uit een gezin met gescheiden ouders. Nota bene mijn eigen vader ging vreemd. Ik weet wat ‘vrouwen zoals ik’ met een gezin kunnen doen en tóch is het me niet gelukt om mijn fantasie een fantasie te laten.”

Second love

Josefien maakt na een avondje stappen met vriendinnen een account aan op Second Love. “Ik had gedronken, zat niet lekker in mijn vel en wilde alleen maar even kijken. Dat was een slecht idee… De hele nacht heb ik liggen chatten met getrouwde mannen. Elk gesprek weer spannender dan het vorige”. De volgende ochtend voelt Josefien zich rot over wat ze heeft gedaan. “En toch logde ik de volgende avond al weer in…”

Urenlang bellen

Die tweede chat-avond komt ze in contact met Tygo. “We hadden meteen een klik. Wekenlang chatten we met elkaar, wisselden telefoonnummers uit en begonnen zelfs te bellen. Tygo belde mij altijd als hij uit zijn werk naar huis reed, zo kletsten we urenlang over alles wat ons bezighield. De gesprekken die wij hadden gingen zo makkelijk en gezellig. We toonden interesse in elkaars leven en bouwden zo aan de telefoon een hechte band op.”

Homewrecker

Aanvankelijk spreken Tygo en Josefien af om elkaar niet in het echt te ontmoeten. “Hij had een vrouw en twee jonge kinderen, ik wilde geen homewrecker zijn. Maar toen de kinderen van Tygo een weekend met hun opa en oma naar een vakantiepark gingen en zijn vrouw een avondje op stap was met vriendinnen, spraken we toch wat af. Eénmalig zou het zijn, met de hoop dat we in het echt helemaal niet zo’n klik zouden hebben.”

Spanning

De klik blijkt er die avond bij Josefien thuis wel degelijk te zijn. “Zo vertrouwd als het aan de telefoon al was, zo was het ook in het echt. We trokken een fles wijn open, ploften op de bank en hebben uren zitten praten. Hoewel er echt een enorme seksuele spanning was tussen ons, is er niks gebeurd. Tygo is na een paar heerlijke uren weer in de auto gestapt en naar huis gereden. Die avond heb ik mezelf in slaap gehuild, zo verdrietig om hoe ver ik het had laten komen. Ik was echt verliefd op Tycho.” Josefien verbreekt na die avond het contact met Tycho. “Ik kon het mijzelf niet langer aandoen om nog langer contact met hem te hebben.”

vriend op second love ontmoet

We-Vibe Toys via Unsplash

Elke nacht dromen

Tycho snapt er niks van en belt Josefien wel tien keer per dag. “Hij bleef mij bellen en appen. Ik moest en zou hem uit mijn hoofd zetten en dat ging niet als hij maar contact bleef zoeken.” Josefien neemt daarom één keer op, om Tycho te vragen te stoppen met bellen. “Ik vertelde hem dat ik verliefd was op hem, dat ik elke nacht over hem droomde en dat ik hem het liefste elke dag bij me zou willen hebben. Ik ratelde maar door, over al mijn gevoelens voor hem, maar ook het schuldgevoel richting zijn gezin.”

Alles zoals het moet zijn

Wanneer Josefien de telefoon eigenlijk wil ophangen, zegt Tycho tegen haar dat hij zich hetzelfde voelt. “Hij was ook verliefd en wilde zijn vrouw verlaten. Het feit dat hij zo verliefd was geworden op mij, liet hem inzien dat zijn huwelijk helemaal niet oké was.” Nog diezelfde avond staat Tycho met twee grote koffers voor de deur van Josefien. “Aan de ene kant voelde dat heel erg gek, aan de andere kant voelde het ook alsof alles ineens was zoals het zijn moest”, zegt Josefien, “Hij zou eigenlijk maar tijdelijk blijven slapen, maar we zijn nu acht maanden verder en hij is er nog steeds.”

Voelde al niet goed

Tycho en Josefien zijn verliefd, hebben een relatie en inmiddels mag iedereen het weten. “We hebben het de eerste maanden stilgehouden, vooral vanwege zijn ex en de kinderen. In het begin was zijn ex heel erg boos, maar ze accepteerde de situatie vrij snel. Dat had ik nooit verwacht! Laatst vertelde ze mij dat ze ergens zelfs opgelucht is dat zij en Tycho nu uit elkaar zijn. Het voelde ook voor haar al langer niet goed, maar het lukte haar tijdens de relatie niet goed om onder woorden te brengen wat er precies niet goed voelde.”

Kinderen

De kinderen van Tycho en Josefien hebben nog wel moeite met de nieuwe situatie. “Dat is niet gek, het zijn kinderen. Het ene moment zijn je ouders samen en het andere moment heeft je vader een ander en vindt je moeder het eigenlijk wel best zo. Tycho en zijn ex praten veel met de kinderen en dat helpt wel. Uiteindelijk hoop ik dat zij er geen narigheid aan overhouden…”

Vriend op Second Love ontmoet

Vertellen hoe ze Tycho heeft ontmoet, doet Josefien zelden. “Ik schaam me er echt voor. Ik heb nooit de intentie gehad een gezin kapot te maken, dus vertellen over Second Love doe ik niet. Alleen mijn familie en beste vrienden weten hoe het zit, tegen kennissen doe ik alsof we elkaar op een gewone datingsite zijn tegengekomen.”

Doe het niet

Hoewel Josefien haar vriend op Second Love ontmoette, wil ze niemand aansporen haar na te doen. “Doe het niet! Zoek lekker een vrijgezelle man, hoe spannend zo’n getrouwde vent ook lijkt. In het echt levert het je alleen maar heel veel stress en een enorm schuldgevoel op.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Sabine’s vriend wil dat ze meer make-up draagt: “Het maakt me heel onzeker”

meer make-up

Toen Sabine werd versierd door Marco was ze in de zevende hemel. Dat die aantrekkelijke man haar uitkoos uit een kroeg vol prachtige vrouwen, streelde haar ego. “Ik had die middag tenniswedstrijden gehad, en was gelijk door naar de kroeg gegaan. Had wel gedoucht op de club maar verder weinig aandacht aan mijn uiterlijk besteed. Marco trof me dus naturel.” Toen vond hij dat mooi, nu wil hij dat Sabine zich zwaarder gaat opmaken. “Het maakt me onzeker dat hij dat wil……Verder lezen

5 reacties

Marthijn -

Hoezo wordt Tygo halverwege het artikel ineens Tycho…

Dames -

Ik heb een relatie heb gevoeld s voor ander man die mij heb geholpen effe

Vrouw -

Er zijn geen excuses. Op een normale datingsite gaan oke, maar een getrouwde…..hoe kan je als een getrouwde op zo’n site gaan. Ga eerst scheiden zou ik zeggen. Dan op zoek naar een vrouw. Volgende keer als iemand geen zin heeft in zijn vrouw….Tsjaa dan weer op zo’n site gaan. Lekker makkelijk.

Joris -

Dat is geen citaat van de “geïnterviewde”, maar van de schrijver van dit artikel.

Rieneke -

Bijna iedereen heeft wel een ‘geheime’ seksuele fantasie??? Nou dat is denk ik niet zo meid.

Reageer ook