fb
Damespraatjes Damespraatjes

Door: ‘Mijn vriendin ontdekte dat mijn vriend nog op Tinder actief is’

vriend op tinder

Dat social media een mooi medium is om vriendschappen te sluiten, te gluren in het leven van anderen of om de liefde van je leven te vinden, is algemeen bekend. Keerzijde hiervan is dat het soms ook van alles stuk maakt. “Toen Thea mij belde en zei dat ze Bastiaan op Tinder was tegengekomen, stortte mijn leven heel even in.”

De scheiding van haar man Jos, nu vijf jaar geleden, was onvermijdelijk maar daardoor niet minder pijnlijk. “Jos en ik waren klaar met elkaar. We leefden als broer en zus en gingen al tijden niet meer met elkaar naar bed. Ik had daar moeite mee, ik ben een vrouw met een flinke behoefte 🙂 en vind het fijn om intiem te zijn.” Nog voor Door op tafel legde dat ze wilde scheiden van Jos, ging ze vreemd. “Niet chique dat geef ik gelijk toe, maar toen zag ik even geen andere manier. Ik wilde nadenken over hoe ik de scheiding moest aanvliegen en wat de consequenties waren. Gek genoeg leek het wel of het op mijn voorhoofd stond dat ik binnen niet al te lange tijd weer single zou zijn, want de mannen zwermden om me heen.”

Doei seksloze jaren

Na twee maanden vreemdgaan, gaat Door met Jos om de tafel zitten. “Het was een van de moeilijkste gesprekken die ik in mijn leven heb gevoerd. Jos was van slag en heel verdrietig. Maar ik hield vast aan wat ik wilde. Ik wilde weer vrij zijn, mezelf kunnen zijn.” Als de kogel door de kerk is, breekt een heerlijke tijd voor Door aan. Ze heeft fantastisch leuke dates met uiteenlopende mannen. De jaren zonder spanning in bed met Jos haalt ze ruimschoots in en ze geniet met volle teugen.

Open relatie

Na twee jaar een losbandig leven te hebben geleid, staat Bastiaan voor haar deur. “Ik leerde Bas kennen op Tinder en hij was anders dan de andere mannen die ik sprak. Hij vertelde ook gelijk dat hij in een open relatie zat en zich niet wilde binden. Nou dat trof, want dat was ik ook niet van plan.” Als Door Bastiaan ontmoet, vindt ze hem gelijk enorm leuk. “Ik geloofde nooit zo in liefde op het eerste gezicht, maar bij Bas had ik dat wel.”

Verliefd

De twee hebben een heerlijke date en kunnen niet wachten om elkaar weer te zien. Aanvankelijk vindt Door het prima dat Bas een vriendin heeft en zij ‘voor erbij is’, maar gaandeweg de relatie breekt het snackie voor erbij zijn haar op. “Ik trok dat slecht en vond dat naar van mezelf. Ik wilde hem helemaal niet van haar afpakken, ik werd verliefd.” Bas voelde hetzelfde voor Door. “Een verwarrende periode brak aan en Bas had ruimte voor zichzelf nodig. Hoe hij het ook wendde of keerde: hij zag ook wel dat hij en ik voor elkaar waren gemaakt.”

Jaloers

Bas stopt met de relatie met zijn vriendin en kiest voor Door die in de zevende hemel is. Hun losbandige periode komt ter sprake en gaandeweg vertellen ze elkaar hun avonturen. “Ik wist dus dat Bas flink wat vriendinnen had gehad en wilde avonturen had beleefd ik en ik vertelde hem over mijn mannen. Soms kreeg Bas appjes van vrouwen die informeerden of hij nog beschikbaar was en ik moet zeggen: dat deed me wel wat. Ik werd daar toch wat ongemakkelijk en jaloers van. Maar Bas zei keer op keer dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat ik de enige voor hem was. Hij had geen behoefte meer aan andere dames.”

Hij zit op Tinder

Om zijn woorden kracht bij te zetten, verwijdert Bas de datingapp van zijn telefoon. “Ik moet bekennen dat ik het toch wel een fijn idee vond dat hij dat deed. ” Hun relatie is geweldig en allesomvattend en het telefoontje van haar vriendin Thea komt dan ook als donderslag bij heldere hemel. “Thea belde me en zei: ‘Door, ik heb Bas op Tinder gezien. Hij was gister zelfs nog online’. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen. Hoe kon dat nou? Ze appte me foto’s van zijn profiel. Ik voelde me zo naar maar hield me groot. Ik wilde gewoon niet geloven dat hij nog Tinderde of op andere manieren contact met vrouwen zou hebben.”

Je moet me geloven

Als Bas uit zijn werk komt, confronteert Door hem met zijn Tinderprofiel. Bas is met stomheid geslagen. “Hij keek me aan, en zei: ‘Door, ik heb de app van mijn telefoon gegooid, check zelf maar. Ik snap hier helemaal niks van. Je moet me geloven’. En dat doe ik ook, maar toch blijft het knagen. Stel je nou voor dat hij nog wel Tinderde. Maar dat zou ik toch merken? Het hele akkefietje heeft veel losgemaakt en maakt me aan het twijfelen. Maar ook baal ik dat Thea me het heeft gezegd. Toen ik googlede op het verwijderen van Tinder, las ik dat als je de app verwijdert, je profiel nog wel zichtbaar blijft. Ik vind het stuitend dat zo’n simpele mededeling zoveel los maakt en twijfel zaait. Ik wil gewoon gelukkig zijn.”

Wat denk jij? Heeft Door inderdaad gelijk en moet ze er niet zo zwaar aan tillen? Zou jij je vriend wantrouwen na zo’n mededeling? Praat mee in de comments onder het artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Joris -

Natuurlijk verdwijnt je profiel niet als je de app verwijdert. Dat denkt toch werkelijk niemand echt? Maar als er niemand op dat account actief is, staat dat profiel echt niet op ‘online’. Dus je vriend liegt of je vriendin liegt.

Petra van Dorp -

Wake up and smell the coffee… je bent nog steeds zijn snackie, die man heeft helemaal geen behoefte aan een monogame relatie, te settelen of alleen maar voor jou te kiezen. De rode vlaggen en het onderbuik gevoel zeggen genoeg, toch? Jij hoeft hiermee geen genoegen te nemen en er zijn meer dan genoeg mannen die wél monogaam zijn en volledig voor jou kiezen. En ik zou je vriendin maar dankbaar zijn. Zometeen heb je een SOA van die fantastische vriend van je, of ontdek je dat hij je al die tijd bedonderd heeft. Trek je conclusies!

Reageer ook