fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vraag het Vera: Ik wil een borstvergroting maar mijn man wil het niet hebben

Een aantal maanden geleden ben ik flink afgevallen en toen zijn mijn borsten ook veel kleiner geworden (afvallen was hard nodig!). Ik had altijd een volle D-cup, maar heb  nu  nog maar een kleine B. Hier word ik erg onzeker van en wil heel graag wat grotere borsten. Ik ben met een plastisch chirurg gaan praten en hij zegt dat ik weer naar een D kan. Hier was ik heel blij mee, maar mijn man wil het niet hebben. Hij vindt me mooi zoals ik ben en vindt het zonde van het geld als ik een borstvergroting neem. Ik ben zo onzeker en wil het gewoon graag. Wat nu?

Wat goed dat je flink bent afgevallen! Met dit soort ’transformaties’ loop je tegen voor- en nadelen aan. Het voordeel is dat je je nu een stuk beter voelt omdat je gewicht gezonder is, maar het nadeel is dat je borsten wat kleiner zijn geworden. Over het algemeen is dit niet zo heel erg, omdat bij een slanker lichaam iets kleinere borsten ook beter in proportie zijn.

Maar, wanneer je zelf niet blij bent met je borsten, loop je wel tegen een probleem aan. Je kan een aantal dingen doen. Ten eerste zou je wat gewicht kunnen aankomen zodat je borsten weer wat voller worden. Dikke kans dat je dit liever niet wil, vooral niet omdat je juist wilde afvallen. Ook kan je aan de slag met je zelfbeeld en je gevoel bij je borsten. Dit zou je met een psycholoog kunnen bespreken. Ten derde kan je ervoor kiezen om een borstvergroting te laten uitvoeren door een plastisch chirurg.

Zoals jij al aangaf wil je man het geld niet uitgeven aan een borstvergroting. Maar hebben jullie de tweede optie al eens overwogen, namelijk eens met een psycholoog gaan praten over je zelfbeeld? Geef ook dit zeker een kans! Werkt dit niet, neem dan je man mee naar de plastisch chirurg en laat deze arts jouw man vertellen over de ingreep, jouw redenen en de kosten. Veel mannen vinden het een gek idee dat hun vrouw zoiets wil, maar kunnen meer begrip opbrengen als ze ook eens de arts ontmoeten.

Tot slot: het is jouw lichaam en dus jouw keuze. Als jij persé een borstvergroting wil, spaar er dan zelf voor en doe het gewoon. Houd er wel rekening mee dat je relatie hierdoor ernstig onder druk kan komen te staan. Ik wens je heel veel succes met deze keuze toe!

Lees ook: Mijn man heeft ernstige erectieproblemen en ik ben er klaar mee. Wat kan ik doen?

erectieproblemen-stock-760x440

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

mail -

als ik leine borsten zou hebben zou ik ze zeker laten vergroten tot maximaal dd cup

Reageer ook