fb

Vraag het Gigolo Dave: Ik wil graag een seksspeeltje kopen. Welke raad jij me aan?

Hoi Dave, ik ben een vrouw van 46 en ik wil graag een seksspeeltje kopen, alleen heb ik hier helemaal geen ervaring mee. Wat moet ik kopen? Wat is lekker? En waar doe ik het zonder mijn buurvrouw tegen te komen? Ik wist niet goed aan wie ik het moest vragen, dus ik probeer het bij jou. Alvast bedankt! Groet, Willeke

Beste Willeke,

Bedankt voor het insturen van je vraag! Ik kan je niet één speeltje aanraden, omdat ik natuurlijk niet goed weet wat jij lekker vindt. Ik kan je wel een aantal opties voorleggen en je vertellen welke veel vrouwen prettig vinden. Toch is het uiteindelijk een kwestie van proberen.

Bij mijn klanten zie ik drie soorten speeltjes vaak terugkomen: de vibrator, een buttplug en de vibrerende cockring. Ik leg je graag uit wat dit zijn en waar je het voor kunt gebruiken.

Vibrator

Een vibrator is een trillend voorwerp dat vrouwen vaak gebruiken om de clitoris mee te stimuleren. Het is een speeltje dat heel fijn is om in je eentje te gebruiken, maar wat zich ook zeker leent voor de seks met een partner. Zo kan jouw partner jou tijdens de penetratie clitoriaal stimuleren met de vibrator of misschien vind je het wel lekker als hij hem tijdens het standje ‘doggy style’ langs je anus beweegt. Heel veel mogelijkheden dus.

Buttplug

Hoewel maar weinig vrouwen anale penetratie met de penis echt lekker vinden, vinden ze subtiele anale stimulatie vaak wel fijn. Denk hierbij aan het strelen van de anus, het voorzichtig inbrengen van een vinger of het inbrengen van een (kleine) buttplug. Dit is over het algemeen wat minder een speeltje voor ‘beginners’ en het vergt voor de meeste vrouwen wat oefening. Maar het is zeker het proberen waard.

Cockring

Tot slot wil ik de vibrerende cockring aan je voorleggen. De naam zegt al wat het is: het is een vibrerende ring die de man om zijn penis draagt. Wanneer de man jou penetreert, komt de cockring steeds even tegen jouw clitoris aan. Veel vrouwen die niet (makkelijk) klaarkomen door vaginale penetratie alleen, kunnen dat in combinatie met de cockring wel. Ook veel mannen vinden het trouwens een heel geil speeltje.

Neem eens een kijkje in een sekswinkel of kijk wat rond in een webshop. Bij deze laatste optie is het voordeel dat je niemand kunt tegenkomen die je kent. De pakketjes worden meestal erg discreet verstuurd en niemand zal van de buitenkant zien wat jij besteld hebt. Het fijne aan je seksspeeltjes in een winkel kopen, is dat je met de verkoopster kunt overleggen wat jij fijn vindt en op basis hiervan kan zij (of hij natuurlijk) jou een aantal suggesties doen.

Hoe dan ook: geniet van deze heerlijke ervaring!

Heb jij ook een (seks)vraag aan Gigolo Dave? Hij wil deze graag (anoniem) voor je beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en we zorgen ervoor dat Dave hem hier kan beantwoorden. 

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Reageer ook