fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voor je moeder koken met Allerhande Kids

Als ik het winkelcentrum inloop zie ik de dranghekken voor de plaatselijke Albert Heijn al staan. Er moet weer een actie bij Albert Heijn zijn. Voetbalplaatjes, Welpies, Wuppies? Als ik langs de hekken loop wordt het me al snel duidelijk om welke actie het gaat. Een jongen vraagt me: “Mevrouw, mag ik straks uw mini’s hebben?”

Vanaf 4 februari kunnen kids de nieuwe keukenmini’s verzamelen. Van een schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Om naar hartenlust keukentje mee te spelen. In de winkel ligt naast de gewone Allerhande ook een Allerhande speciaal met kinderrecepten  voor (én door) kids. Zo kunnen minikoks zelf lekkere gerechtjes maken. Naast deze papieren versie van de Allerhande is er ook een online versie, die nog leuker is. Bekijk ‘m hier

Alle recepten worden heel handig stap voor stap uitgelegd. Het is een van de éérste kookwebsites die speciaal voor kinderen is ontworpen. De recepten worden met behulp van veel beeld en animaties uitgelegd. En met de handige kookvideo’s wordt het voor kinderen helemaal een fluitje van een cent om iets lekkers te maken! Verder zijn er online veel leuke extra’s te vinden, zoals de garde beat waarmee je heel ritmisch je beslag klopt!

Teun en Floor zijn dit weekend zijn in de keuken aan de slag gegaan en hebben een heerlijke soep, Soepzootje, voor mama Anja gemaakt. Met behulp van de Allerhande Kids en de website was het een fluitje van een cent. En als ik Anja mag geloven was de soep de lekkerste die ze ooit had gegeten.

Veel plezier en we zijn benieuwd of jouw kids ook in de keuken aan de slag gaan. Laat het ons weten.

Allerhande voor Kids

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook