fb
Damespraatjes Damespraatjes

Voor het goede doel spinnen op de muziek van Martijn la Grouw

Martijn-la-Grouw-portret-dp
Martijn La Grouw, 28 jaar, is DJ bij SLAM!FM! Een zittend beroep bij uitstek natuurlijk. Enigszins onder druk van al zijn fietsende vrienden, is hij sinds afgelopen zomer zelf ook met enige regelmaat op een racefiets te vinden en het moet worden gezegd; Hij staat zijn mannetje. Noem het jeugdige overmoed, maar toen hij de kans kreeg om met 7 goeie vrienden deel te nemen aan de loodzware Alpe d’HuZes heeft volmondig ‘ja’ gezegd! Hieronder het verhaal van Martijn.

“Meedoen aan Alpe d’HuZes is om een aantal redenen een grensverleggend project voor me. Ik leef al jaren met de dag; dus gericht naar een doel toewerken wat een half jaar in de toekomst ligt is nieuw voor me. Bovendien heb ik een genetische aanleg voor luiheid en uitslapen, dus ik ben blij dat Tanja Oostendorp van FITunlim!ted me als personal trainer helpt om m’n grenzen te verleggen.

Het wordt onmiskenbaar de zwaarste fysieke inspanning die ik ooit heb moeten leveren, dus alle hulp is welkom. Maar wat vooral bij me is binnengekomen, is het feit dat 1 op de 3 mensen in hun leven met kanker te maken krijgt. En dat soort cijfers zet je wel aan het denken… vandaar dat ik koste wat het kost een goed figuur wil slaan op de flanken van die Alpencol.

Martijn-La-Grouw-bij-Tanja-dp
Inmiddels train ik sinds December 3x per week met mijn personal trainer, Tanja Oostendorp van FITunlim!ted. Toen ik in december op de hometrainer zat en zij mij vroeg wat mijn trainingsdoel was, was zij meteen enthousiast en heeft zij mij overtuigd dat als ik het goed aan zou pakken ik letterlijk en figuurlijk bergen zou kunnen verzetten.

Onder Tanja’s begeleiding ben ik nu bezig met krachttraining, core-stability oefeningen, Tabata-trainingen en spinning bij Health Works Fitness op het Mediapark en ik maak natuurlijk ook mijn kilometers op de fiets buiten, er staan toertochten en trainingsweekendjes in Zuid-Limburg, de Ardennen en Frankrijk op de planning.

Uiteraard ben ik ook druk met het verzamelen van sponsorgeld voor dat enorm goeie doel achter Alpe d’HuZes, namelijk KWF Kankerbestrijding. Op allerlei manieren probeer ik iedereen in mijn omgeving te overtuigen van het belang mij te sponsoren en zo indirect het KWF te steunen in hun enorm goede werk.. En daarom gaan we met z’n allen ook spinnen op 14 april!

Martijn-La-Grouw-op-fiets
In samenwerking met FITunlim!ted, SLAM!FM en Health Works Fitness organiseer ik een SpinningMarathon van 3 uur bij Health Works Fitness op het Mediapark in Hilversum. Er kan per uur ingeschreven worden en het kost € 10,- per uur. Natuurlijk mag er ook meer gedoneerd worden, het is tenslotte voor het goede doel.

De gehele opbrengst gaat naar het KWF kankerbestijding. Tijdens de spinningmarathon wordt de muziek live gemixed door een collega DJ van mij en vallen er ook nog leuke prijzen te winnen als tegenprestatie voor de bijdrage aan het goede doel. Kortom een leuke actie, je wordt er zelf ook nog fit van en je steunt een mega goed doel!”

Al de verdere inspanningen Martijn la Grouw voor de Alpe d’Huzes kun je blijven volgen via http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/martijnlg/la-grouw-martijn/actie.aspx

 

Martijn-la-Grouw-poster

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook