Damespraatjes Damespraatjes

Viral vaatwas-hack toont hoe je eindelijk die grote wijnglazen kunt meewassen

We kennen het allemaal: na een gezellig etentje met vrienden en veel wijn staat de keuken vol vieze vaat. De grootste borden, wijnglazen en schalen zou je het liefste allemaal gewoon in de vaatwasser knallen en naar bed gaan. Je onderneemt een poging en zet zo goed als het gaat de vieze afwas in de vaatwasser. ‘Kringngngnllling’, hoor je bij het dichtduwen van de lades van de vaatwasser. Ja hoor, het is je wéér gebeurd: de mooie wijnglazen waren toch een maatje te groot en zijn allemaal in wel honderd stukjes gebroken… 

Naar beneden zakken

Het mooie aan problemen vind ik altijd dat ze in veel gevallen ook opgelost kunnen worden. Bizar is dat ik hier bij mijn vaatwasser nog nooit over nagedacht heb. Gelukkig zijn er anderen die dit wél doen en dan ook nog zo vriendelijk zijn dat ze het op social media delen. Zo ook Amanda Josefina, die ontdekte dat je de bovenste la van de vaatwasser naar beneden kunt laten zakken. Zo passen die grote wijnglazen er ineens wél in!

Easy as one-two-three

De video gaat hartstikke viral en mensen willen de hack massaal thuis proberen. Hier thuis heb ik ook al even gekeken en het werkt echt! Ik ben super benieuwd of deze hack het leven voor jou ook makkelijker maakt. En moet je na het wassen van grote wijnglazen de grote borden een wasbeurt geven? Dan zet je de la gewoon weer een standje hoger. Easy as one-two-three!

Kende jij deze hack al? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!


1 reactie

Joris -

“Ja hoor, het is je wéér gebeurd: de mooie wijnglazen waren toch een maatje te groot en zijn allemaal in wel honderd stukjes gebroken…”

Zijn er mensen die zo onzorgvuldig met hun spullen omgaan dat hen dit vaker dan één keer overkomt?

Reageer ook