fb
Damespraatjes Damespraatjes

Villa Beau Lieu: Weekendje weg in Bergen aan Zee

De sfeervolle appartementen van Villa Beau Lieu liggen in het rustige gedeelte van het centrum van het schilderachtige dorpje Bergen en op fietsafstand van de zee! In de karakteristieke villa bevinden zich drie appartementen, ieder met een eigen stijl, maar allemaal luxe, warm, comfortabel en heel sfeervol. Zodra je er binnen stapt, voel je je direct thuis en weet je dat het goed zit!

De Tuinkamer  ligt op de begane grond. Door de openslaande deuren wandel je ze je terras op. Geniet van een heerlijk ontbijt buiten of een goed boek in een luxe ligstoel.

Op de 1e verdieping ligt de Vijverkamer Hoge ramen en plafonds en ingericht in de sfeer & stijl van het huis. Opgemaakte bedden maken het vakantiegevoel compleet.

De Torenkamer is ook op de 1e verdieping, maar dan aan de voorzijde van de Villa. De naam is ontleend aan de prachtige vormgeving van het appartement, dat het typerende torentje van de architect herbergt. Vanaf het grote balkon kijk je uit over de mooie Breelaan.

Je kunt hier alle kanten op, maar je hoeft hier niets… Zin in een terrasje? Je loopt zo naar het centrum van Bergen. Wandel de andere kant op en je staat binnen 2 minuten in het prachtige Berger Bos. Of toch liever met opgerolde pijpen door de branding? De appartementen liggen op fietsafstand van de mooiste stranden van Noord-Holland! Binnen een kwartier ben je in Bergen aan Zee, maar ook het gezellige Egmond aan Zee is makkelijk per fiets te bereiken

De mooie inrichting, de locatie aan de rand van het centrum van Bergen en de warme ontvangst maken dit adresje tot een bijzonder logeeradres. Een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf aan de kust, waar puur genieten de normaalste zaak van de wereld is.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook