fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijfjarig meisje maakt de mooiste (en meest ingewikkelde) make-up looks bij haar moeder

Waar was/is jouw kind van vijf jaar heel erg goed in? Mijn dochter is op dit moment vier en kan erg goed fietsen, zingen en trucjes op de trampoline. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen op zo’n jonge leeftijd al echt bepaalde passies en hobby’s kunnen hebben. Zo ook de vijfjarige Kassie, die een passie voor make-up heeft. En haar moeder boft, want zij is het model waar Kassie het liefste op werkt.

Creatief inzicht en een vaste hand

Op TikTok laat het jonge meisje de mooiste looks zien. Ze bedenkt zelf mooie creaties, maar maakt op de make-up looks van bijvoorbeeld Kylie Jenner na. Als ik het vijfjarige meisje aan het werk zie, kan ik bijna niet geloven dat dit echt is. De technieken die zij gebruikt zijn verre van eenvoudig, ze toont creatief inzicht én heeft nog een onwijs vaste hand ook. Heel erg knap! Wij zien dit jonge meisje nog wel heel erg ver komen in de make-up wereld. Is ze de nieuwe NikkiTutorials? Wie weet! De skills en de leuke persoonlijkheid heeft ze zeker 🙂

Praat mee

Heb jij een jonge dochter of zoon die ook zo goed is met make-up? Laat je hem/haar ook weleens jouw make-up doen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook