fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf seksblunders die je absoluut moet vermijden!

Seks is fijn, maar er kunnen zich ook heel wat blunders afspelen tussen de lakens. Je bent lekker bezig, alles gaat prima en dan Oeps! Soms is een blunder onvermijdelijk, maar door te weten dat ze zich kunnen voordoen verklein je de kans enorm. Wil je zelfverzekerd aan een vrijpartij beginnen? Bereid je dan voor met deze vijf blunders die je absoluut moet vermijden.

Lees ook: Seks in de sauna? Zo laat je jouw fantasie werkelijkheid worden. 

1. Seks met een volle buik

Er zijn vrouwen die na het avondmaal erg veel zin krijgen in seks. Hier is op zich niets mis mee, tenzij je van plan bent om je partner eens heerlijk oraal te verwennen. Plotseling voel je het gevoel van hutspot en jus weer naar boven… Niet erg charmant he? Je kunt beter even wachten tot het eten een beetje gezakt is.

2. Wacht even, mijn moeder belt

Telefoneren is iets wat echt niet kan tijdens een spannende vrijpartij. Je partner on hold zetten omdat je wordt gebeld door je moeder? Dat is pas een echte blunder. Je partner moet hierna heel erg zijn best doen om niet aan zijn schoonmoeder te denken bij het vervolg van de vrijpartij. Zet je telefoon dus op stil, zet hem uit of leg hem helemaal weg.

3. Oeps.. Knak!

Veel vrouwen zijn er gek op om de leiding te neme. Alleen we doen het af en toe net even iets te wild en hierdoor kan je partner het niet op tijd aangeven wanneer het pijn doet. Zit jij on top? Doe dan een beetje voorzichtig! De penis heeft weliswaar geen botten, maar hij kan dubbelvouwen en gekneusd raken. Je kunt je wel voorstellen: dit is héél erg pijnlijk. 

4. Wat zeg je…?

Spannende woordjes in het oor fluisteren is altijd leuk. Maar, let op met wat je zegt! Houd het spannend, mysterieus en serieus. Grapjes zijn vaak een huge turn off en zouden weleens het einde van jullie vrijpartij kunnen betekenen. 

5. Ben je nog wakker?

Wanneer je oraal bevredigd wordt kun je jezelf helemaal overgeven. Dit kan soms zo ontspannen zijn dat je ervan in slaap valt. Niet leuk voor je partner, hij doet namelijk hard zijn best om het jou naar de zin te maken! Ben je moe? Geef het eerlijk toe en bewaar al het lekkers gewoon voor de volgende ochtend of avond. Met ochtendseks is trouwens niets mis en het is ook nog eens erg gezond.

Heb jij ooit een flinke seksblunder begaan? Hoe voelde dat?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook