fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf redenen waarom ledstrips sfeervol zijn in je huis

Ledverlichting in je huis. Wat? Ledverlichting zit in een verkeerslicht, maar je verlicht je huis toch niet met dat kille licht? Echt wel. Het mooie van ledverlichting is dat je je woning indirect verlicht. Er zijn ledstrips op de markt die de ruimtes in je huis sfeervol verlichten. De ledstrips zijn eenvoudig te bevestigen door de plakstrip en ze zijn om de vijf of tien centimeter op maat te knippen. Handig als je bijvoorbeeld het kastje in je badkamer in het licht wilt zetten. Ook zijn er verschillende kleuren te koop en op elke plek voor de juiste sfeer zorgen.

Het is helemaal niet moeilijk om ledstrips aan de slag te gaan. Een kind kan de was doen. Ledverlichting kun je op een rol kopen en op maat knippen zodat je de verlichting waar jij maar wilt, kunt aanbrengen. Zo is een ledstrip in je slaapkamer een aanrader. Bevestig de strip rond je bed en je slaapkamer is gelijk een stuk sfeervoller. Of rond het bad. Kies dan voor groene verlichting; kleur groen is rustgevend.

De tijd dat ledverlichting hard wit licht was, ligt ver achter ons. Ledverlichting is sfeervoller dan ooit en heeft vele voordelen. We hebben de voordelen op een rijtje gezet.

Vijf redenen om ledstrips te nemen

1. Ledstrips geven een mooi indirect licht in je huis.

2. Door de verschillende kleuren die verkrijgbaar zijn, kun je de juiste sfeer in huis creëren.

3. De gekleurde ledstrips hebben effect op je gemoedstoestand. Zo krijg je van rood licht energie, zo zorgt geel licht voor geluk en is roze licht ideaal een liefdevolle mood te komende liefde.

4. Ledstrips hebben een langere levensduur en zijn laag in energieverbruik.

5. Ledstrips geven amper stralingswarmte af waardoor ze veilig zijn.

Je kunt eindeloos combineren met ledstrips. Gewoon doen dus!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

marielle -

Ik ben het eens met bovenstaande. led verlichting heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt. het licht ziet er tegenwoordig goed uit!

Reageer ook