fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf manieren om je huis in één klap een totaal nieuwe look te geven

Ben je even helemaal klaar met de look van je woonkamer en wil je weer eens wat anders? Dikke kans dat je het NIET doet omdat je hier geen groot budget en/of de tijd voor hebt. Gelukkig heb je helemaal geen bakken met geld en zeeën van tijd nodig om je huis een nieuwe look te geven. We geven je vijf handige tips waarmee je binnen één dag je huis een flinke make-over geeft. 

1. Kussens

Kussens zijn een perfecte manier om je huis snel een nieuwe look te geven. Ze komen in alle vormen en maten en je kunt ze makkelijk een plekje geven. Wat ook leuk is met kussens, is dat je diverse kleuren, patronen en materialen met elkaar kunt combineren. Zo kan het een saai interieur omtoveren tot een inspirerend thuis!

kussens

2. Bankhoezen

De hoes van je bank vervangen is een goede manier om je huiskamer een mini make-over te geven. In veel interieurs neemt de bank een prominente plek in. Een andere kleur hoes maakt dan ook een wereld van verschil.

bron: Pinterest (HK Living)

bron: Pinterest (HK Living)

3. Schilderen

Eén muur een andere kleur geven kan de hele woonkamer compleet anders doen aanvoelen. Het fijne is dat het schilderen van één muur relatief weinig tijd kost en toch een groot resultaat heeft.

schilderen

4. Plaids

Plaids zijn heerlijk om in je huis te hebben! Ikzelf lig standaard onder een warme plaid wanneer ik lekker op de bank lig te Netflixen. Maar ook sleep ik hem regelmatig mee naar buiten als ik op een koude avond toch nog even buiten wil zitten. Je doet er bij een plaid goed aan om voor een kwalitatief goede te gaan. Hij mag namelijk niet jeuken of snel kapot gaan, dat is ontzettend zonde.

plaids

5. Fotomuur

Het uitzoeken van leuke foto’s kan wat meer tijd in beslag nemen, maar het resultaat mag er zeker zijn! Je kan kiezen voor lijsten in dezelfde kleur, maar ook verschillende kleuren combineren is heel gaaf.

De kussens en plaids uit het artikel zijn afkomstig uit de webshop Ook in het Paars. Wij zijn dikke fans van hun producten en kunnen ze jullie zeker aanraden. Ze maken gebruik van kwalitatief zeer goede en rijke materialen en dat zie je terug in het design. We absolutely love it en raden jullie dan ook zeker aan even een kijkje te nemen naar de producten. Zeker als je snel je huis een mooie nieuwe look and feel wilt geven!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook