fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vijf manieren om er in één week veel beter uit te zien in een bikini

Vlak voor mijn vakantie stond ik voor de spiegel en zei tegen mezelf: “Mara, je hebt nog één week om 10 kilo af te vallen en die nieuwe bikini te rocken”. Hoewel ik zelf ook wel snap dat 10 kilo in een week afvallen nagenoeg onmogelijk en totaal ongezond is, besloot ik wel op zoek te gaan naar manieren om iets fitter te lijken. Alle kleine beetjes helpen, dus laat je niet uit het veld slaan als je nog maar weinig tijd hebt. Go for it girl!

1. Detoxen

Ik heb in de week voordat ik op vakantie ging een Detox van Snel Fit gedaan. Hierbij dronk ik vier dagen alleen maar verse sappen en at  elke avond een vers soepje. Ik kan het iedereen aanraden! Ik ben een paar kilo verloren, mijn huid verbeterde en mijn lichaam was even vrij van gifstoffen en dat voelde goed!

2. Werk alvast aan je kleurtje

Waarom met melkflesbenen over het strand als je ook al even voor kunt bruinen? Wil je liever niet onder de zonnebank in verband met je gezondheid en/of huidveroudering, dan kan een spray tan een goede oplossing zijn. Wedden dat die bikini dan nog mooier staat?

3. Beheers je in het vliegtuig

Ik weet als geen ander hoe verleidelijk het is om je in het vliegtuig helemaal vol te proppen. Tijdens lange vluchten kan ik zo een fles wijn, twee zakken chips en kilo’s M&M’s wegwerken. Dat dit niet slim is hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Neem zelf snoeptomaatjes, rijstwafels, appels en/of mandarijnen mee. Drink geen alcohol, maar giet je vol met water.

4. Blijf bewegen

Tijdens een detox is het niet slim om vol te gaan sporten, maar je moet absoluut lekker blijven bewegen. Doe bijvoorbeeld rustige yoga- of rekoefeningen, of maak een lange strandwandeling. Ook rustig baantjes trekken in het zwembad kan een fijne vorm van bewegen zijn.

5. Drink lekker veel water

Spoel je lichaam schoon met veel water. Drink minstens twee liter per dag om goed gehydrateerd te blijven. Ook is het drinken van voldoende water goed voor je spijsvertering, waardoor je minder snel last krijgt van een opgeblazen gevoel. Wordt water snel saai? Voeg er dan fruit/groente aan toe om het wat spannender te maken. Op Damespraatjes hebben we onlangs een artikel geplaatst met 5 tips hoe je makkelijker aan je 2 liter water per dag komt.

Damespraatjes wenst jullie allemaal een hele fijne vakantie toe!!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook