fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vierjarig jongetje sluit vriendschap met baby hertje

Momenteel zijn ze gesloten, maar normaal gesproken ga ik regelmatig met mijn dochtertjes naar de kinderboerderij. Ze vinden het heerlijk om daar rond te lopen en te kijken naar alle lieve dieren. Het valt mij altijd op dat de dieren vrij tam zijn en het heerlijk vinden om geaaid te worden. Zou dat in het wild ook zo zijn? In de eerste instantie zou je denken van niet, maar daar zijn zeker uitzonderingen op! Zo bleek ook afgelopen week in Virginia. Een vierjarig jongetje stond daar ineens voor de deur met een baby hertje.

Baby hertje

Moeder Stephanie Brown en haar zoon Dominic waren op vakantie in een huisje in Massanutten. Op dinsdag was het tijd om weer naar huis te gaan en moeder Stephanie was druk met het inpakken van de koffers, terwijl zoontje Dominic buiten aan het spelen was. Toen Stephanie de voetstappen van haar zoontje op de veranda hoorde, deed ze de voordeur open en zag iets heel bijzonders: Dominic was in het gezelschap van een baby hertje.

“Ik zag hem en het baby hertje naast elkaar staan en ze wilden samen naar binnen komen”, zegt Stephanie. “Ik was in complete shock en wist niet wat ik moest doen.” Uiteindelijk loopt ze naar binnen, pakt haar telefoon en maakt een foto van Dominic en zijn nieuwe vriendje. Stephanie zegt dat Dominic het allemaal heel normaal vond en het diertje zelfs mee naar binnen wilde nemen om samen te ontbijten.

Terug naar huis

“Na het maken van de foto vroeg ik Dominic of hij zijn nieuwe vriendje weer naar buiten wilde brengen, zodat zijn moeder hem kon vinden”, zegt de de moeder. Dominic heeft het dier terug naar het bos gebracht en het gezin is weer naar huis gegaan.

Praat mee

Wat een verhaal zeg! En wat een lieve foto. Zou jouw (klein)kind ook zoiets kunnen doen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook