fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vier vakantie met je beste vrienden bij Val d’ Orcia in idyllisch Toscane

De Val d’ Orcia in Zuid- Toscane is het authentieke Italië. Niet voor niets staat dit fraaie gebied met zijn glooiende heuvels, begroeid met cipressen, op de werelderfgoedlijst. Een heerlijke plek om iets te vieren met familie, te trouwen of gewoon gezellig met een grote groep vrienden te vertoeven.

Toscane

Onder de Toscaanse zon, aan lange tafels met goede wijn en prettig gezelschap. ‘VAT-ten’, Vacationing Apart Together, in grote villa’s, soms bestaande uit diverse appartementen met één gezamenlijke ruimte en keuken en lange tafels buiten bij het zwembad, is de vakantietrend van nu. Samen betalen drukt de kosten van een vakantie aanzienlijk. Wij kunnen zelfs een mama della casa regelen, die de heerlijkste Italiaanse maaltijden ter plaatse voor u bereidt.

Toscane

Zoekt u een klein vakantiehuisje voor het gezin op een kleine gezellige agriturismo ergens anders in Italië dan is dat ook zeker mogelijk.

Italian Residence is een van de grootste aanbieders van agriturismi met gedeeld zwembad en villa’s met privézwembad in heel Italië van twee tot veertig personen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook