fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vier keer de eerste keer binnen je nog prille relatie!

eerste keer

Met een nieuwe partner doe je meestal net wat beter je best dan wanneer je al een tijdje in een relatie zit. Ook al probeer je zoveel mogelijk jezelf te zijn om de ander te laten zien wie je werkelijk bent, sommige dingen deel je toch liever nog niet! Maar eens komt het moment dat je met de billen bloot moet! Datingservice Lexa deed er een leuk onderzoekje naar!

1. Bloemengeur! Poepen of scheetjes laten met je nieuwe vlam in de buurt, het blijft toch ‘een dingetje’. Het liefst laat jij je lief in de waan dat jij naar bloemetjes ruikt. Hoe lang wachten kersverse lovers met het doen van een grote boodschap in elkaars nabijheid? 35% doet niet al te moeilijk: binnen twee weken is het raak. Tja, when nature calls… 16% houdt het met 2 tot 4 weken langer op, en 17% zegt het 1 tot 3 maanden niet te doen in nabijheid van de nieuwe partner.
2. Het ontmoeten van de ouders. Heel belangrijk in een relatie is het ontmoeten van de wederzijdse ouders. Dit betekent dat het serieus wordt. Als het een beetje meezit, zul je hen de komende jaren vaak meemaken. Maar wanneer stel je jouw nieuwe liefde voor aan je ouders? 40% van de single ladies en gents stelt hun nieuwe partner pas na 3 tot 6 maanden voor. 17% doet dit al na 2 tot 4 weken en 5% staat zelfs al binnen  2 weken bij de (schoon)ouders op de stoep!
3. De eerste keer zonder make-up! Voor de één totaal geen probleem, omdat ze geen of nauwelijks make-up draagt (39% van de ondervraagden), voor de ander een horror-scenario. Hopend dat je I woke up like this-look het beste met je voor heeft, laat 28% van de single dames binnen 2 weken haar ware gezicht zien. Nog zoiets: vinden singles huilen in het bijzijn van hun nieuwe lover genant? Valt mee. 34% zit al binnen een maand met flinke huilogen en bijbehorende snotterneus. Gelukkig is er nu een partner voor troost en knuffels.
4. De huissleutel. Een laatste ‘first’ bij nieuwe geliefden: wanneer wordt de huissleutel uitgewisseld? Daar treuzelen de singles nog best een tijdje mee: ruim 4 op de 10 singles geeft hun sleutel binnen een half jaar en 19% geeft pas na een jaar de sleutels uit handen. Het heeft zo zijn voordelen, want ben je wat later is de kans groot dat jouw grote liefde je al opwacht. Dát is nog eens fijn thuiskomen.
We zijn heel benieuwd naar jullie “first” ervaringen. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

 

Volg jij ons al op Instagram? Hier krijg je een kijkje achter de schermen van Damespraatjes én in ons privé leven!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook