fb
Damespraatjes Damespraatjes

Victoria: “Maakt dit cadeau mijn man verdacht?”

Na een huwelijk van 18 jaar, is de spanning er bij Victoria en haar man Roland er wel een beetje vanaf. “Tuurlijk zijn we gek op elkaar, maar de vonken spatten er niet bepaald meer vanaf. We zijn gelukkig en ik hou veel van Roland,  maar soms mis ik die spark. Van vriendinnen hoor ik dat dit bij hen net zo is. Die sleur schijnt erbij te horen. Alleen door een recente ontdekking vraag ik me af of Roland daar ook zo over denkt… Maakt dit cadeau hem niet heel verdacht?”

Veel van huis

Roland werkt voor een investeringsfonds en Victoria weet niet beter dan dat hij veel van huis is. “Hij stapt rond half acht de auto in en gaat naar kantoor. Zelden is hij voor acht uur ’s avonds thuis. Ook zit hij regelmatig in het buitenland of moet in de weekenden eten met relaties. We zijn het gewend en stiekem vind ik het ook wel prettig dat ik mijn eigen draai aan het huishouden kan geven.”

Mee naar dingen voor zijn werk

In september ging de jongste dochter van Victoria en Roland uit huis en sindsdien is Victoria vaker alleen. “Ik heb geen betaald werk, maar doe wel onze administratie, het onderhoud van de tuin en het huishouden. Verder zet ik me in voor diverse goede doelen en daar haal ik veel voldoening uit. Nu de kinderen op kamers wonen vind ik het soms wel eenzamer en zou ik het leuk vinden als Roland in de weekenden gewoon thuis zou zijn. Hij noemt dat onmogelijk, maar vroeg me wel wat vaker mee te gaan naar dingen voor zijn werk.”

Leuk om samen op pad te zijn

Zo gezegd, zo gedaan: Victoria gaat nu vaker mee naar etentjes en evenementen van het werk van Roland. “Vorige maand zaten we een weekend in Cannes en volgende maand staat er een benefietdiner op het programma. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook om te zien waar Roland in zijn werk mee bezig is en om samen op pad te zijn. Het doet ons huwelijk zeker goed!”

Nieuw parfum

Het is Victoria duidelijk dat Roland zijn best doet. “Laatst kreeg ik uit het niets een nieuw parfum van hem. Zo’n bijzonder nicheparfum, dat echt goddelijk ruikt. ‘Als je dit draagt kan ik mijn handen niet van je afhouden’, fluisterde Roland laatst zelfs in mijn oor. Sindsdien spuit ik het elke dag op, haha! En het heeft effect; want sinds dit parfum zijn we vaker intiem dan ooit tevoren.”

Loeiknappe relatie

De combinatie van meer tijd doorbrengen met elkaar én het lieve cadeau van Roland, zorgen ervoor dat Victoria op een roze wolk zit. “Maar daar ben ik tijdens een lunch in Londen vorige week heel hard vanaf gevallen… We ontmoetten hier relaties waar Roland al lang mee samenwerkt: Charles en Katie. Charles is een oude man met een dubble breasted jasje dat ruikt naar sigaren. Katie is een blondine van een jaar of 35. Loeiknap, lange blonde haren en heel charmant. Toen ik naast haar zat, rook ik dat ze precies het parfum droeg dat ik een paar maanden daarvoor van Roland had gekregen.”

Hetzelfde parfum

Victoria vindt het opmerkelijk en zegt tegen Katie dat ze hetzelfde parfum dragen. “Katie moest giechelen en begon te blozen. ‘Ik wist al dat je het zou dragen. Roland had het bij mij geroken en gevraagd welk parfum ik droeg. Daarna heeft hij het ook voor jou gekocht’, vertelde ze. Ik wist niet wat ik hoorde en voelde meteen een brok in mijn keel.”

Meer dan een zakelijke relatie?

In de hotelkamer vraagt Victoria aan Roland of hij iets heeft met Katie. “Hij reageerde vreemd en zei dat ik niet zo raar moest doen. Dat ik mij dingen in mijn hoofd haal. Snel begon hij over een ander onderwerp. Ik vraag me af of Katie misschien meer is dan een zakelijke relatie. Het is toch heel vreemd dat hij háár parfum aan mij cadeau doet en zegt dat hij zijn handen niet van me af kan houden? Wat moet ik hiermee?”

Afbeelding: Shutterstock

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Maaike -

Het feit dat deze dame aangeeft dat ze al dacht dat je dit parfum zou dragen, omdat jouw man maanden geleden bij haar gecheckt heeft wel parfum ze droeg, zegt mij juist dat er geen reden is tot paniek. Ze is er heel open over. Blijkbaar doet die geur iets met jouw man, en heeft hij dat parfum juist voor jou willen kopen om er zelf lol van te hebben, samen met jou, omdat hij van jou houd. En dat de kinderen niet meer thuis wonen kan natuurlijk ook echt bijdrage aan weer meer spannende momenten tussen jullie.

Ik snap je zorg echt wel, maar nee, je man had dan denk ik ook veel harder z’n best gedaan om jullie niet met elkaar in contact te laten komen, en jou echt weg gehouden van weekendjes en etentjes van zijn werk. Juist omdat dat dan kansen zijn om vreemd te gaan toch.

Willem -

Niks achter zoeken. Heel toevallig heb ik dat een paar jaar terug ook gedaan. Ik rook een geurtje bij een vrouwelijke collega wat ik lekker vond. Vroeg haar wat ze
Op had en hoppa Willem had een mooi verjaardagscadeau.

Bij Douglas laatst vroeg ik aan de medewerkster welke vrouwelijke geurtje het meest werd verkocht. Nou die kocht ik dus ook voor mijn vrouwtje.

Niks achter zoeken gewoon dankbaar zijn en genieten

Martine van Os -

Ik zou eerder zijn telefoongedrag in de gaten houden dan lekkere luchtjes. Zodra hij als een leeuw zijn telefoon bewaakt en appjes midden in de nacht krijgt, zou ik me zorgen maken. Net zoals ineens een gezonde leefstijl, veel sporten, andere kleding en kapsel aanmeten.

Fiene -

Het kan dat hij het geroken heeft en dat hij dacht goh koop het voor mijn vrouw. Hij vraagt je mee op zakenreisjes en jullie zijn intiemer dan ooit te voren.. dat zou hij niet doen als hij vreemd gaat toch? Je doet idd een aanname wat misschien helemaal niet waar is.

Joris -

Je doet nogal een aanname. Ik heb ook weleens een parfum gekocht dat ik elders (bij iemand anders dus) geroken heb. Als het lekker is, is het lekker. Dat wil niet zeggen dat ‘ie iets met har deed of doet of zal doen.

Reageer ook