fb

Via je Mobiel de temperatuur regelen in huis

Honeywell, de specialist in verwarmingsregelaars, komt met iets nieuws: evohome. Een handige thermostaat voor zoneregeling, waarmee je via je mobiele telefoon de temperatuur in je huis kunt regelen. Je regelt de temperatuur thuis per kamer via het evohome-touchscreen of via de app op smartphones en tablets. Door draadloos elke kamer apart te bedienen verandert de slimme zoneregeling de manier waarop je jouw huis verwarmt. Met evohome zorg je op die manier voor meer comfort en efficiënter energiegebruik.

Honeywell-thuis-dp

Simpele installatie
Iedere erkende Honeywell-verwarmingsinstallateurs kan Evohome eenvoudig installeren, zonder hak- of breekwerk. Op die manier past evohome bij elke levensstijl. Vanaf vandaag is de evohome-app verkrijgbaar in de Google Play Store en vanaf begin februari 2014 in de Apple App Store. De app bevat ook een demo-modus, waarmee geïnteresseerden kunnen zien hoe zij de controle over warmte in hun huis kunnen krijgen. Met de Evohome communiceer je draadloos in het hele huis. Het werkt met bijna alle verwarmingssystemen, zoals radiatoren, elektronische verwarming of vloerverwarming. Je kunt ook alle warmtebronnen aansluiten op evohome, bijvoorbeeld een cv-ketel, stadsverwarming of een warmtepomp.

evohome

Evohome via je mobiel
Je kunt de evohome-app voor smartphones en tablets (iOS en Android) gratis downloaden. Met de app kun je jouw thermostaat bedienen waar je ook bent en wanneer dat nodig is. Je kunt met de app de status in je huis controleren en op basis daarvan de verwarming – kamer voor kamer – aanpassen. Zo hebben gebruikers van evohome vanuit hun luie stoel en onderweg de controle over de verwarming in elke kamer. De app heeft een duidelijk, gebruiksvriendelijk ontwerp. De app bevat ook eenvoudige functies zoals ‘Vrije dag’, ‘Besparing-Eco’ of ‘Afwezig’ om de verwarming snel aan te passen en daardoor energie te besparen.

1 reactie

car insurance -

Ich werde das auf jeden Fall auch mal mit meinem Alu-MacBook machen und mal gucken, ob sich dann etwas verändert hat. So habe ich den Akku nämlich noch nie kallibriert.

Reageer ook