fb
Damespraatjes Damespraatjes

Verkoopstyling: In welke situaties is het slim om meubels te huren

verkoopstyling

Als je je woning wilt verkopen dan is het verstandig om ervoor te zorgen dat deze er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor potentiële kopers. Het bakken van een appeltaart voor de heerlijke geur is natuurlijk een mooie binnenkomer, maar als de rest er opgeruimd en netjes uitziet scoor je vaak ook meer punten. Maar wat als je nou een leeg huis hebt dan moet worden verkocht? Of een allegaartje aan meubels, die er door toedoen van de katten niet meer zo mooi uitzien? Nou, daar is een oplossing voor, namelijk verkoopstyling. Ik vertel je meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KeyPro (@keypro_furnishing)

Leeg huis verkopen kan wel, maar niet altijd handig

Vaak kunnen mensen er wel doorheen kijken als een huis leeg is, maar als het aangekleed is wordt het visueel toch ineens een stuk aantrekkelijker. Je kunt alles dan namelijk optimaal presenteren. Dit is niet alleen fijn voor de foto’s die worden gemaakt voor de verkoop, maar ook om de indeling goed te kunnen laten zien. Vaak levert het huis een hogere prijs op omdat men kan zien hoe het zou kunnen zijn/worden. Als je het laat stylen door een professional dan weet je zeker dat het ook nog eens helemaal modern is ingericht. Er blijkt zelfs dat mensen een gestylde woning 10 tot 15 procent hoger inschatten qua waarde.

Wat als je oude meubels het net niet meer zijn?

Het oude dressoir uit je studententijd (inclusief kaarsvet vlekken), of de koekoeksklok van je overgrootmoeder, leuk hoor, maar niet echt catchy als het aankomt op het verkopen van je huis. En die doorgezakte bank waar je inmiddels alweer de 5e grand foulard voor hebt gekocht, die trekt natuurlijk ook geen volle zalen meer. Tijd om de boel een frisse look te geven, die ervoor kan zorgen dat jouw huis sneller wordt verkocht. Tijd voor meubelverhuur dus! KeyPro heeft al ruim 11 jaar ervaring met verkoopstyling en al ruim 300 woningen geholpen met de styling voor de verkoop, mét resultaat. Op deze manier weet men precies wat wel en niet werkt in welke ruimte. Natuurlijk wordt er altijd per situatie gekeken wat het beste werkt en wordt er het liefst gekozen voor het geven van 1-op-1 advies.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KeyPro (@keypro_furnishing)

Meubelverhuur? Is dat niet lastig?

Het antwoord op deze vraag is: “nee hoor, zeker niet”. Je kiest op een eenvoudige manier het meubelpakket dat je nodig hebt voor de styling en je kunt daar ook nog eens passende accessoires bij kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kunstplant of een aantal mooie staande lampen. Er zijn overigens ook kant-en-klare pakketten te huren, of je kunt een stylist van KeyPro alles bij elkaar laten zoeken. Na het plaatsen van de order wordt alles bij je thuis geïnstalleerd. Huis verkocht? Alles wordt ook weer keurig opgehaald, zo makkelijk is het! Het maakt overigens ook niet uit waar het huis staat, want men rijdt voor de verkoopstyling heel het land door en zelfs over de grens als dit nodig is.

Heb jij wel eens een huis verkocht? En hoe heb je dit gedaan qua styling? Of was de woning leeg? We lezen het graag in de comments onder dit artikel, vinden we leuk 🙂

Foto door Andrew Neel via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook