fb
Damespraatjes Damespraatjes

Verdienen aan je kinderen met KPN FamilieVoordeel?

Kijk, we kunnen natuurlijk blijven mokken dat het vroeger zoveel gezelliger was toen nog niemand een mobiele telefoon had. Niet doen. Get over it! Die smartphones hebben gewoon waanzinnig veel voordelen. Altijd bereikbaar, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en lekker veel in contact met je vrienden en familie. Neem nou whatsapp, ik zou echt niet meer zonder willen, zeker niet zonder onze gezins-groeps-whatsapp de “Blikpowerrr”. Super handig en heel gezellig.

Inmiddels hebben we wel 5 abonnementen binnen ons gezin afgesloten. Vroeger waren de meiden al blij met een prepaid kaartje van € 10, maar bij de huidige smartphones werkt dat niet meer, zeker niet als je veel via internet doet. Maar ja, 5 abonnementen brengen wel flink wat kosten met zich mee. Voor families en gezinnen zoals de onze heeft KPN nu iets nieuws bedacht. Misschien is dit iets voor jou?

KPN FamilieVoordeel

Bij KPN krijg je bij elk extra mobiel abonnement op jouw adres € 10,- korting per maand. Of je nu zelf een extra mobiel of tablet abonnement hebt of een van je familieleden. FamilieVoordeel geldt voor maximaal 5 extra abonnementen op jouw adres. Per extra abonnement scheelt dat € 120,- per jaar. Als klant van KPN heb je nou eenmaal een streepje voor.

Bij KPN Mobiel Budget abonnementen is de korting €5 per maand.

Wanneer kom je in aanmerking voor FamilieVoordeel?

Om FamilieVoordeel te krijgen, dienen de abonnementen op één adres te zijn afgesloten. FamilieVoordeel is geldig op alle KPN Mobiel abonnementen die zijn afgesloten vanaf 30 juli 2012 of Tablet abonnementen, met een looptijd van 1 of 2 jaar, die vanaf 30 oktober 2012 zijn afgesloten.

Hoe zet je FamilieVoordeel aan?

Om te profiteren van de KPN FamilieVoordeel korting dien je eerst FamilieVoordeel te activeren. Iedereen die in aanmerking komt kan FamilieVoordeel aanzetten via MijnKPN.

Aanzetten (beheerder):

  • Er kan maar 1 beheerder per familie zijn en maximaal 5 familieleden
  • Om beheerder te worden log je in op MijnKPN.com
  • Ga naar FamilieVoordeel en voer de mobiele nummers van familieleden in
  • Diegene die de familie beheert ontvangt overigens geen extra korting

Bevestigen (familieleden):

  • De aangemelde familieleden ontvangen een sms met de uitnodiging het nummer te bevestigen door een sms te sturen met FAMILIE AAN naar 1266.
  • De familieleden ontvangen binnen 24 uur een sms dat de aanmelding is verwerkt. De beheerder ontvangt een e-mail met overzicht van gewijzigde/toegevoegde leden van FamilieVoordeel.

Vanaf dat moment ontvangen de aangemelde familieleden elke maand  €10 voordeel op hun KPN Mobiel abonnement. Als beheerder kun je de status van de aangemelde telefoonnummers volgen in MijnKPN .

Hoe werkt het  aanzetten bij KPN Mobiel Tablet Abonnementen?

Ook een KPN Mobiel Tablet abonnement kan onderdeel zijn van een familie. Dit aanmeldt proces werkt hetzelfde. Een iPad kan geen sms’jes versturen; gebruik in dit geval de SIM-kaart even in een mobiele telefoon om het sms’je met FAMILIE AAN te versturen naar 1266.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook