fb
Damespraatjes Damespraatjes

Van familie moet je het hebben: de winnaar is bekend

Toegegeven Nanda Roep kenden wij alleen maar van haar kinderboeken, toch schrijft ze ook voor volwassenen en is zojuist haar roman Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook! uitgekomen. Damespraatjes mag een door Nanda gesigneerd exemplaar van dit boek weggegeven. Kijk onder aan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Van familie moet je het hebben en kan je het krijgen ook!
Ook geliefd worden moet je aankunnen. Bianca kon dat niet. ‘Beseffen dat mensen die zich zo moeiteloos in relaties storten dat wel, dat ze daarmee iets waardevols kunnen?’ Nu ze 40-something is, schrijft Bianca haar levensverhaal aan haar tienerdochter. Terwijl ze de zinnen op papier zet, komt ze langs pijnlijke momenten, bijzondere inzichten en onbegrijpelijke conflicten. Zaken die binnen veel families voor spanningen en oplopende frustraties zorgen.
Een roman over de loop van het leven, de liefde, de invloed van familiebanden en het belang van eigen verantwoordelijkheid.
Nanda Roep schrijft kinderboeken en romans voor volwassenen. Ze publiceerde bij uitgeverijen zoals Leopold, Lemniscaat, Zwijsen en De Boekerij. In 2010, net voor de crisis, startte ze haar eigen uitgeverij, uitgeverij Nanda. Ze maakt boeken, muziek, theater en tv.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie
De winnaar is: Jenneke van Maurik.
Jenneke van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar je toegestuurd.
Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

jenneke van maurik -

zo las nu net een dolgelukkige winnaar haar naam ♥♥
dank jullie wel ECHT zo enorm blij mee en nieuwschierig erna

Reageer ook