fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vakantiespecial Damespraatjes: winnaar boekenpakket is bekend

Voor het eerst in de geschiedenis van Damespraatjes ontvingen onze nieuwsbrief abonnees gisteren een Vakantiespecial. Met deze extra editie van de nieuwsbrief willen we jullie alvast wat inspiratie geven voor je komende vakanties. We geven tips over avontuurlijke vakanties met je kinderen, tips voor vakantiehuizen in binnen- en buitenland, hoe boek je goedkoop je tickets, wat doe je in je vakantie als je alleenstaand bent, etc.

We zijn heel benieuwd hoe jullie de Vakantiespecial hebben ervaren en kijken uit naar jullie reacties. Als dank verloten we een Damespraatjes boekenpakket van € 50. In het pakket zitten boeken die wij van diverse uitgeverijen hebben ontvangen om op Damespraatjes te recenseren.

De winnaar van het boekenpakket is Lyda van den Bos. Lyda, van harte gefeliciteerd. We nemen contact met je op voor je adresgegevens.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

79 reacties

wilmsen anita -

SPF15

Marijke -

Kan je reis goedkoper’ is een erg leuk en interessant artikel, maar eigenlijk lees ik alles graag.

Lyda van den Bos -

Vandaag het boekenpakket binnen gekregen. Kon me nog nét bedwingen om het pak niet open te schéuren….zo nieuwsgierig was ik. En het viel niet tegen zeg! Veel boeken en allemaal niet gelezen. Sommige bekende schrijvers, maar ook (en dat is leuk!) voor míj onbekende schrijfsters.
Dus……de komende dagen: deur op slot! Wil door NIEMAND gestoord worden 😉
Nogmaals Damespraatjes, heel hartelijk bedankt!

sandra -

Heel leuk om te horen Lyda. Dank voor je berichtje en heel veel leesplezier!!

Lyda van den Bos -

Via Facebook kwam ik er achter dat ik het pakket gewonnen heb. Wat gaaf!! Zit te glimmen achter mijn laptop nu :-))
Heel hartelijk bedankt!

Marlou -

Het artikel “Een unieke ervaring in een vakantiehuis in Toscane” wekte meteen mijn nieuwsgierigheid en was erg leuk om te lezen. Ik heb er nieuwe vakantie-inspiratie van gekregen. 🙂

Babette -

Kidsreizen en kan je reis goedkoper zijn interessante punten voor ons.

Lies -

Kan je reis goedkoper? sprak mij het meeste aan. Het is altijd fijn om niet platzak te zijn na een vakantie :-). Een artikel dat ik een beetje miste, is voor vakanties voor stellen alleen (in de reiswereld is daar steeds meer aanbod in).

Tessa -

Ik ben dol op reizen dus tips zijn altijd welkom. Om zo vaak mogelijk op vakantie te kunnen moeten de vakanties niet te duur uitvallen. Het tip bij ‘Kan je reis goedkoper’ viel bij mij dus het meeste in de smaak.

Krista -

Het artikel over kidsreizen sprak mij erg aan. Ik hou erg van reizen en denk erover om aan kinderen te beginnen als ik uitgereisd (en geraasd…) ben, maar dit artikel doet me inzien dat het reizen niet hoeft te stoppen als je kinderen hebt. Een hele fijne gedachte voor mij!

Isabel -

KidsReizen – Explore the world!
Dat is weer eens iets anders dan standaard naar een vakantiepark of camping!

Anne -

Voor mij als nog thuiswonende, single studente waren niet alle artikelen interessant voor mij. Door de duidelijke titels bij de artikelen kon ik zelf snel beslissen of ik het artikel wilde lezen of niet! Dat is echt heel fijn! 😀

Het artikel wat mij in de mail het moment het meeste aanspreekt is: Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao!
Het lijkt me heerlijk om even lekker te relaxen in de zon op dit mooie eiland! Toen ik doorklikte kwam ik er alleen achter dat dit waarschijnlijk geen reis is voor een arm studentje omdat het een hele villa is.

Daarna heb ik doorgeklikt naar de single-vakantie. Zeker leuk en wel haalbaar voor mij als student!

tine ysenbaert -

de leukste één-ouder-vakanties vond ik heel interessant

Hannie Snels -

Een zomervakantie bij Landallparken.
Dit lijkt mij geweldig !

Laura -

Alleen op reis, mooi artikel!

Monique -

Ik heb erg genoten van “Een unieke ervaring in een vakantiehuis in Toscane” waarbij ik veel inspiratie opdeed voor mijn eigen reis naar Italië.

Anita -

Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao! Omdat Curacao hoog op mijn bucketlist staat!

Roosje -

Ik vind Kidsreizen – explore the world, het beste bij me passen, omdat en dat was pakkend met de foto, ik vind dat kinderen moeten zien hoe andere mensen in andere landen leven, en dat het niet overal het zelfde is cultuur en eten.

Robin van Deelen -

Kan je reis goedkoper? altijd leuk om te lezen

Frederique -

De eenoudergezinnen omdat het me mogelijkheden laat zien die ik niet eerder overwogen heb.

Loes -

KidsReizen – Explore the world! In ieder geval al leuk om over na te denken

Margot Knapen -

Kan je reis goedkoper was inderdaad het best!

Cobi -

Absoluut het artikel kan je reis goedkoper? !

Eline Kreuse -

Kan je reis goedkoper?

Altijd wel in voor korting of aanbiedingen

Hennie v.d. Plas -

Single vakantie lijkt mij erg interessant

Marina -

Vier vakantie met je beste vrienden bij Val d’ Orcia in idyllisch Toscane. Want dit lijkt me een geweldige vakantieplek!

Romy -

Ik vond vooral ‘Alleen op reis’ heel interessant en leuk om te lezen.

Inge -

Do’s and don’ts. Goede tips voor een naïeveling als ik! 😉

meebje79 -

Kan je reis goedkoper? Single vakantie wat is er voor mij leuk …. en Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao! Dat lijkt me echt helemaal te gek.

Sharon -

KidsReizen! Mijn man en ik waren avontuurlijke reizigers, tot de kinderen er waren. Nu zijn we nog steeds van het avontuur, maar het ‘rugzak op en gaan’-idee is er wel af. Door dit artikel heb ik weer nieuwe reisideeën opgedaan!

Arja -

Kan je reis goedkoper? Vaak zie je door de bomen het bos niet meer.Daar gaat mijn intresse voor nu het meest naar uit, met een tiener die zijn beste vriend mag meenemen.
Dus zijn alle tips welkom, en daar we allemaal wel wat ontspanning kunnen gebruiken na een pittig jaartje lijkt me de bungalow vol welness ook wel wat.

Saskia Hoenderkamp -

Twee van de artikelen strijden bij mij om de eerste plaats: de single-vakanties en de informatie over aantrekkelijke accommodaties in Toscane. Aan Toscane heb ik mijn hart verpand na een superfijne vakantie met mijn gezin. We logeerden in een prachtige villa en hebben een geweldige tijd gehad met elkaar. En wat een prachtige omgeving. In de single-vakanties ben ik geïnteresseerd om wat ideeën op te doen. Het aanbod vind ik erg aantrekkelijk. Fijn om op deze manier een vakantie uit te zoeken.

mijke -

Wat leuk, een ouder vakanties!

neeltje -

Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao!

dat lijkt me OOIT nog eens super om te kunnen doen !!!

jacqueline -

Wauw ik doe heel graag mee super leuk vond de foto heel erg mooi en wat een gezelligheid.

Anneliese -

Het artikel van Zomervakantie bij Landal nu al voordelig te boeken, we willen graag een weekje in een huisje van de zomer van Landal.
Dit artikel spreekt me dan ook erg aan.
Ik doe graag mee :), ik hou erg van lezen.

Larissa -

Absoluut: Alleen op reis, de do’s en don’ts. Ontzettend handig artikel geweest.

melissa -

Het artikel kids reizen – explore te world. We gaan dit jaar nog in NDL op vakantie ivm de auto immuunziekte van ons 1 jarige zoontje maar zodra hij goed kan praten en duidelijk kan maken als hij zich niet lekker voelt, gaan we verder weg!

Chanel -

Het artikel Alleen op reis: de do’s en don’ts sprak mij erg aan! Ik denk erover om alleen op reis te gaan en dan is het handig om je goed voor te bereiden. Er stonden erg handige tips in

Anita H. -

‘Kan je reis goedkoper?”!

Dikkiedik -

Alleen op reis, the do’s and don’ts. Alleen reizen is voor mij nieuw, in eerste instantie had ik hier helemaal geen zin in maar alleen thuis blijven is ook geen optie. Met dit artikel ervaar ik een steuntje in de rug om het toch maar eens uit te gaan proberen. Lekker genieten toch?

Marian -

Ik vind het leuk om over verschilende vakantie’s te lezen dus vind zulke extra mailtjes wel leuk !!

Wat mij het meeste aansprak was Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao! Niet dat we hier naartoe gaan maar de tekst sprak mij aan en hoop ooit er eens na toe te kunnen gaan !! Nu met onze kleine meid zal het zeker niet gaan maar wie weet ooit eens in de toekomst .

Als tweede Zomervakantie bij Landal nu al voordelig te boeken, als we dan eens een weekendje weg gaan (zelden ) maar dan blijven we toch in Nederland !

SophiaG -

Een unieke ervaring in een vakantiehuis in Toscane

Sandra Hutchison -

Ontdek Curaçao! Staat al jaren op mijn verlanglijstje, moet er nu toch echt eens van gaan komen. Leuk zo’n vakantiespecial ik zie me al zitten op Curaçao met een goed boek in de zon.

Johanna -

Ik ga voor ‘Kan je reis goedkoper’. Ik ben momenteel zwanger van ons eerste kindje en dat betekent dat we de komende tijden gaan inleveren op het aantal weekendjes weg en dat de eerstkomende zomervakantie ook geschrapt wordt (ben namelijk in juli uitgerekend). We houden wel enorm van vakantie, dus ik vind het een handig artikel. Wie weet hoeven we in de toekomst de hoeveelheid van de weekendjes en vakanties niet in te perken, als we de kosten inperken dan kunnen we wellicht straks ook met onze baby nog even vaak op vakantie.

Ineke -

Een unieke ervaring in een vakantiehuis in Toscane,

en dan wel met mijn zoon, zijn vriendin en mijn man!
Heerlijk om eens z’n allen op vakantie te gaan naar Italie.

Marian -

Alleen op reis, handige tips! Aan een trouwring had ik bv. nooit gedacht.

Esther -

Alleen op reis: de do’s en don’ts.

Leuk om te lezen als single vrouw.

Mieke -

Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao!

antoinette -

‘Kan je reis goedkoper’ omdat we binnenkort op vakantie willen

grietje -

Kidsreizen
want de kids gaan altijd mee op reis.

josien -

Op en top genieten in bungalows vol wellness
fantastisch dat ook een grote groep mogelijk is!

Alina -

Ja, ik vind toch ook het artikel ” Kan je reis goedkoper ”
belangrijk. Om op vakantie te kunnen, wil en moet ik toch goed kunnen vergelijken. Elke tip hierover is welkom.
Toch beleef ik ook veel plezier aan het vergelijken.
Het geeft ook een goed gevoel, als ik de juiste prijs/kwaliteit verhouding krijg. Dan hoef ik me achteraf ook niet schuldig te voelen. En ja, ook ik ben een echte
” Nederlander ” . Veel vakantie, voor weinig geld.

geke -

alle artikelen betreffen goedkoper kunnen reizen zijn goed vor namelijk die gericht op met kinderen.

jody -

de vergelijkings site is goed maar kan nog beter

Odilia -

Kan je reis goedkoper?

Altijd handig in deze dure tijden…

Tanneke -

De alleen op reis tips zijn heel handig. Zelfs als je niet alleen op reis bent zijn ze handig lijkt mij. Zeker wat betreft de diefstal tips.

Angelique Bogaard -

Kan je reis goedkoper? maar ook KidsReizen spreekt ons aan
Als je twee kinderen hebt is het wel belangrijk dat de kinderen het leuk vinden maar wil ook voor een goede prijs op vakantie

Lyda van den Bos -

De vakantiespecial nodigt uit tot lezen, er zit voor iedereen wel een interessant artikel bij. Voor mij was een eye-opener de site Expedia. Daar had ik nog nooit van gehoord. Ook het artikel van Landall vond ik interessant om te lezen. Volgend jaar weer?

Nency -

Kan je reis goedkoper?

Dat spreekt me aan.

Anita te Gussinklo -

Het artikel over kan je reis goedkoper.
Goede tip van Expedia.
Ik kwam er achter dat we 175 euro kunnen besparen.

Soraya de Ruiter -

Ook zo klaar met het Nederlandse weer? Ontdek Curaçao!

Omdat ik al een tijdje aan het kijken ben om verder weg op vakantie te gaan… en ik bij het lezen hierover in ieder geval in gedachten alvast weg kan dromen bij het mooie weer!

Esther -

Wij hebben met onze oudste dochter toen ze klein was een verre reis gemaakt. Maar we hebben toen heel weinig ondernomen, omdat we toen met een klein kindje zaten en we eigenlijk niet wisten wat we konden doen. Nu hebben we er 2 kleintjes bij. En we willen een verre reis maken. Dus met 3 kinderen is het artikel “KidsReizen – Explore the world” voor ons interessant.

louise -

De wellness bungalows spreken mij het meeste aan. We zijn al aan het kijken Groningen of toch Friesland. Wat een luxe, ik geniet nu al van het idee om met onze kinderen lekker op vakantie te gaan in zo’n luxe bungalow en dan heerlijk te genieten van de privé buitenspa. We gaan dit weekend boeken.

Coralien -

Vorig jaar ben ik voor het eerst op vakantie naar Toscane geweest. Ik vond het geweldig!!
Het artikel ‘Een unieke ervaring In een vakantiehuis in Toscane’ was dan ook mijn favoriet…. Ik zou zo weer m’n koffers willen pakken!

petra -

Zomervakantie bij Landal

Marijke -

Kan je reis goedkoper! Altijd leuk als je geld kunt besparen!

Nynke -

Kidsreizen, we willen dit jaar een verre reis maken, dus dit artikel zorgt voor voldoende inspiratie.

Linda Hilgers -

Vooral het artikel ‘Kan je reis goedkoper?” is een onderwerp waar we ons toch allemaal blij van worden, toch even vergelijken of het anders goedkoper geboekt kan worden!

Ineke van der Jagt -

Het artikel over alleen op vakantie gaan heb ik met veel interesse gelezen omdat mijn man niet wil vliegen en ik ieder jaar er even alleen tussenuit ga naar de zon vond ik de do’s and dont’s erg handige tips!
Ook het artikel over landal sprak mij aan omdat ik samen met mijn lief een erge Landal liefhebber ben dus twee artikelen die ik met interesse heb gelezen!

Lisette -

De eenouder vakantie tips vond ik fijn, je blijft toch altijd het idee houden dat je de enige bent….

Berdien -

‘Op en top genieten in bungalows vol wellness (tot wel 20 personen)’,
dit is geen standaard artikel en wekt gelijk interesse/nieuwsgierigheid!

Susanna -

Kan je reis goedkoper?
Ideaal voor grote gezinnen met een budget 🙂

Cora Meijer -

Vindt het artikel “Alleen op reis” het leukst.

Johanna -

De vakantietips voor de een-ouder reizen waren erg leuk en handig!

wendy -

‘Kan je reis goedkoper’ sprak mij erg aan. Vakantie is luxe en daar spaar ik graag voor,maar wil graag wel weten hoe of waar ik het meeste waar voor mijn zuur gespaarde geld krijg!

Lia -

De vergelijkingssite vind ik een prima idee.

Jan -

KidsReizen – Explore the world omdat ik graag wat meer wil ontdekken hoe je het beste met je kinderen op vakantie kan gaan en welke reizen hiervoor geschikt zijn, voor de optimale gezinsvakantiebeleving !

Karina -

Als co-moeder moet ik op de kleintjes letten, en aangezien de “kleintjes” ondertussen pubers zijn moet ik daar steeds creatiever in worden…
Daarom vind ik het artikel ‘Kan je reis goedkoper” en “De leukste 1-ouder vakanties” het interessantst om te lezen.
Leuk idee trouwens, een vakantiespecial, altijd fijn om alvast voorpret te hebben over de vakantie!

Reageer ook