fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vakantie: genieten op en in het water

Gelukkig worden de dagen langer en als je naar buiten loopt hoor je de vogeltjes al weer fluiten. Nog even en dan dartelen de lammetjes door de wei en zwemmen er babyeendjes in de slootjes. Ik kan haast niet wachten. De lente is in aantocht  en dat betekent de hoogste tijd voor leuke uitstapjes en weekendjes weg!

Fisker Wellness de Luxe

Al eens een vakantie of weekend doorgebracht in een Fisker Wellness de Luxe? Super mooie bungalows voor 6 personen op Buitenplaats It Wiid, die écht van alle comfort en wellness zijn voorzien met ook nog een mooie sloep voor de deur? Nu met het voorjaar in aantocht de gelegenheid om alvast te boeken. De bungalows beschikken over een Finse sauna, badkamer met bubbelbad en aparte regendouche, luxe keuken, Wii entertainment en Voetbal Live. De VIP bungalow heeft ook een buitenspa.

In de bungalow zijn nautische vaarboeken, vaarroutes en tijdschriften aanwezig. Je moet het een keer beleefd hebben en dat kan nu tegen een last-minute prijs. Bekijk de Fisker Wellness de luxe VIP en laat je verrassen.

De Bled (voor 4 personen) en de Tobke (6 persoons bungalow) zijn ook luxe en hebben beide een luxe buitenspa-jacuzzi.

 

Groot gezelschap van 16 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 16 personen? Dan is de Super Grand Sechtjin XL de luxe VIP vrijstaande bungalow met nieuwe luxe inrichting (2013) misschien iets voor jou.  Met super de luxe wellnessvoorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, opp. ca. 195 m2. Bekijk de Super Grand Sechtjin XL of kijk op www.vakantiehuis-16-personen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook