fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vader vergeet baby en zwangere vriendin bij tankstation na plaspauze

Toen ik zwanger was plaste ik heel wat af. Ongeveer elke drie kwartier moest ik naar de wc en daar kon mijn man soms best gek van worden. Natuurlijk niet als we gewoon thuis waren, maar wel tijdens een autorit naar Frankrijk of een andere verre bestemming. Gelukkig heeft hij nooit laten merken hoe irritant hij het vond, maar ik moest laatst wel lachen toen hij er tijdens een lange rit over begon. “Gelukkig hoeven we nu niet elke 75 kilometer te stoppen”, zei hij. Haha! 

Nog bij tankstation

In de categorie ‘zwanger en onderweg’ lazen we een opmerkelijk verhaal. Een Duitse vader was met zijn elf maanden oude kind en zwangere vriendin onderweg van Beieren naar Noordrijn-Westfalen. Onderweg werd er gestopt voor een plaspauze, waarbij het even goed mis ging. Toen de vader klaar was met plassen, stapte hij in de auto en reed weg. Niet wetende dat zijn vriendin en elf maanden oude dochtertje nog bij het tankstation stonden.

Politiewagen

De jas en telefoon van de moeder lagen nog in de auto en het lukte haar niet om contact met de man op te nemen. Ze leende het toestel van een andere automobilist en belde de politie. De man zelf ontdekte pas na 50 kilometer dat het wel erg stil was op de achterbank. Hij stopte direct en keerde om. Zijn vriendin en dochtertje zaten inmiddels in een politiewagen die de man tegemoet reed. Halverwege is het gezin weer herenigd.

Vergeetachtigheid

Je ziet maar: het zijn niet alleen de zwangere vrouwen die moeten stoppen om te plassen en ook zeker niet alleen de zwangere vrouwen die soms last van vergeetachtigheid hebben 😉 Ik kan me voorstellen dat de moeder aanvankelijk erg boos was, maar hoop ook dat ze hier later samen hard om kunnen lachen.

Wat is het gekste dat jij ooit vergeten bent? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Lees ook: Lavinia wist niet van zwangerschap en beviel in het vliegtuig

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook