fb
Damespraatjes Damespraatjes

Uniek Spijkers en Spijkers zomernacht feest in mmka

mmka_zaaloverzicht_spijkersenspijkers.jpgTer ere van de succesvolle tentoonstelling ‘The mirror has two faces, ten years Spijkers en Spijkers’ organiseert het MMKA een zinderend zomernachtfeest. Een speciale avond waarop de Spring/Summer collectie 2012 van Spijkers en Spijkers centraal staat. Het MMKA is voor de gelegenheid geheel in de sfeer van deze collectie met als thema: ’Duizend en één nacht’. Eenmaal binnen word je meegevoerd in de Oosterse sferen.

Om dit feest een extra dimensie te geven, is er een film te zien van de nieuwste Spijkers en Spijkers show, die 17 September heeft plaatsgevonden in Londen. Deze collectie zal daarnaast live gefotografeerd worden door modefotograaf Barrie Hullegie in een speciaal ontworpen settting.

Het museum opent speciaal voor deze avond haar deuren om voor een laatste keer de tentoonstelling te bezichtigen. Verder zijn er diverse Spijkers en Spijkers producten te koop en kan er gedanst worden op de muziek van DJ Pandora’s Jukebox uit Londen.

Het feest begint om 20.00uur. De toegang bedraagt € 50,– inclusief hapjes en drankjes.

Kaarten zijn te bestellen via [email protected] onder vermelding van ‘Spijkers en Spijkers feest’, plus naam, adres en telefoonnummer. Telefonisch kaarten reserveren en afhalen in de museum winkel kan ook: 026 – 377 53 01.

De kaartverkoop sluit op 20 september. Reageer snel want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Voor de fijnproevers
Voor aanvang van dit grote zomernachtfeest geven Spijkers en Spijkers een zeer exclusieve Salonshow in de Spiegelzaal in het MMKA. Voor maximaal vijftig toeschouwers is dit een unieke gelegenheid om de nieuwste Spring Summer 2012 collectie van dichtbij te bewonderen, en de ontwerpers te ontmoeten. Daarna is er natuurlijk champagne, en een walking dinner in het Museumcafé.

De kaarten voor deze zeer exclusieve Salonshow, walking diner en ‘meet en greet’ kosten € 195,– en zijn alleen per e-mail te bestellen: [email protected]

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook