fb
Damespraatjes Damespraatjes

Uitslag Mindfeud Competitie

Mindfeud, een nieuwe trend in online spelletjes land. Had jij er vorig jaar al van gehoord? Wij niet. Pakte je vroeger het ouderwetse spelletjesbord op tafel, vandaag de dag, pak je je iPhone, iPad, of andere smartphone of tablet om een spelletje op te spelen.  Een hersenspinsel wat ook weer heeft geleid tot een heuse competitie onder fanatieke deelnemers.

Maar aan alles komt een eind, vandaar ook dat wij deze competitie gaan afsluiten. Partners krijgen weer aandacht. Kinderen mogen weer zelf op de iPad een spelletje doen, maar we zullen vast binnenkort weer een nieuw idee bedenken tijdens een van de vele Damespraatjes sparring momenten. Mochten jullie zelf een idee hebben voor een leuke competitie, laat het ons weten! We zijn altijd in voor leuke tips.

Zoals al eerder gemeld, deze competitie hebben wij op 2 manieren bekeken en hebben wij in totaal 3 prijzen weg te geven. De nummer 1, verdient de absolute winnaarsstatus en de nummers 2 en 3, kiezen wij door middel van ogen dicht en een deelnemer prikken. Iedereen heeft op haar / zijn manier mee gedaan en wij vinden dan ook dat iedereen een kans moet krijgen om om in aanmerking te komen voor een prijs.

We willen jullie prijzen om je sportiviteit en enorme hoeveelheid spelletjes die er gespeeld zijn! Leuk om te zien dat iets succes heeft en ons enthousiasme gedeeld wordt.

Wij willen Debbie / Vinkie2 de Douglas cadeaubon ter waarde van 25 euro graag virtueel overhandigen. Deze komt zo spoedig mogelijk jou kant op. Gefeliciteerd Debbie met je Damespraatjes Mindfeud winnaars status!

De overige 2 winnaars zijn:

Mirjam de Groot / Mrjmdgrt en Deirdre / Deardeir

Voor hun ligt er een leuk boek klaar die wij jullie gaan toesturen.

Wij willen alle andere deelnemers / deelneemsters, heel hartelijk danken voor jullie deelname. Wij hebben ervan genoten en wij hopen jullie ook! Speel lekker verder met elkaar en wellicht tot een volgende competitie!

Annemieke van der Heijden / Organisator van de Mindfeud competitie

Meer over smartgames

Reageer ook