fb
Damespraatjes Damespraatjes

Uitnodiging voor vrouwen, zussen, moeders en vriendinnen

Herken je dat? Dat gevoel dat je telkens moet inspringen? Voor je collega, je partner, je gezin, je vrienden, je werk? Dat je drukbezet bent? Dat je het idee hebt dat je geleefd wordt en overal aandacht voor hebt behalve voor jezelf… Er wordt veel van je verwacht. Vind je zelf ook. Maar wat zou het lekker zijn om aandacht en tijd voor jezelf te reserveren. Laat je meenemen op een dag vol creativiteit, inspiratie en vrolijkheid. Een cadeau voor jezelf. Een echte opkikker!
margret_en_denny.png
   

Kom naar de workshop ‘En nu even ik’. Bezig zijn met jezelf. Met allerlei oefeningen – zoals werken met de levensloop, kernkwadranten, projectie, visualisaties, – doe je nieuwe energie op. Een geestelijke verwendag!

Zaterdag 8 oktober en dinsdag 24 november 2011
van 10:00 uur tot 17:00 uur

organiseren Margret Hintze en Denny Mouque in Alkmaar bij het Centrum Zenit de workshop ‘En nu even ik’. De locatie ligt op 2 minuten loopafstand van het station.

“Onze ervaring is dat de vrouw in de meeste gevallen de spil van het gezin is. Zij is de inspiratiebron, de verzorger, de initiatiefnemer. Vaak nemen wij vrouwen te weinig tijd om bij onszelf stil te staan, om naar ons kleine stemmetje te luisteren. Toch hebben we dat nodig om ons weer op te laden, kwaliteit te behouden en uit te breiden.”

Vrouwen ontlenen veelal hun waarde aan dat wat ze doen; aan de kinderen die ze krijgen of verzorgen, de partners die ze bijstaan, de baan, de carrière etc. Juist deze vrouw heeft iedere keer nieuwe energie nodig. Hoe krachtiger zij is verbonden met haar zelf, hoe meer levenslust zij voelt.

Geïnteresseerd? Meer informatie nodig? Neem contact op en meld je aan!
Margret Hintze: tel:• 06-51415192 • mail: [email protected]; website: www.hintzecommunicatie.nl
Denny Mouque: tel • 06-10751513 • mail: [email protected] website: www.communication4you.nl .

De workshop kost € 98,50. Bij inschrijving voor 20 september 2011 betaal je slechts € 87,00. Na betaling ontvang je een bevestiging van deelname en een routebeschrijving. Consumpties en lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook