fb

Twittercampagne: We hebben de 6.000 gehaald

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik met Riette sprak over haar leuke ervaringen op Twitter. Inmiddels had ik al wel een account op Twitter, maar deed daar nog helemaal niets mee. Riette ziet Twitter als de vervanger van het dorpsplein waar vroeger de roddels werden uitgewisseld. Ben je op het plein aanwezig, dan ben je op de hoogte al het nieuws. Loop je weg, dan hoor je het niet meer. Twitter werkt eigenlijk net zo, maar heeft natuurlijk wel een ingebouwde zoekfunctie, zodat de roddels die aan jou voorbij zijn gegaan toch te vinden zijn.

Is het dan alleen maar geroddel op Twitter? Nee hoor, je kunt er ook allemaal nuttige informatie verzamelen. Voor een boek dat ik aan het schrijven ben, heb ik zo nu en dan inspiratie nodig en plaats dan een Tweet en binnen korte tijd krijg ik tips. Ook kun je andere Tweeters volgen die voor jou van belang zijn.

Na het gezellige gesprek met Riette was ik verkocht en begon actief te twitteren.

Inmiddels heb ik namens Damespraatjes meer dan 6.000 tweets geplaatst en volgen bijna 6.000 dames én heren ons op Twitter. Omdat te vieren zijn we een leuke campagne gestart. Als we de 6.000 followers halen verloten we een cadeaubon van Parfumerie Douglas. Nou, er is massaal gehoor gegeven aan onze oproep en we hebben de 6.000 gehaald.

De winnaar is Karin Rovers. Karin van harte gefeliciteerd!!

Blijf allemaal meedoen en ons volgen op Twitter, want we geven regelmatig leuke prijzen weg.
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

1 reactie

jacqueline -

Geweldig gefeliciteerd

Reageer ook