fb
Damespraatjes Damespraatjes

Een tweeling op komst. Hoe zit het dan met het geboortekaartje?

Als je hoort dat je in verwachting bent van een tweeling kijk je ineens met hele andere ogen naar je woonomgeving. Heb je wel voldoende ruimte voor een ruime box en twee kinderstoelen? Is de vloer kruip- en tijgerproof en ga je nu een tandem-, duo- of twinbuggy aanschaffen. Allemaal praktische zaken waar je alleen of samen met je partner wel even over moet gaan nadenken. Twee kinderen, dat betekent ook dat je twee namen moet verzinnen en die straks samen op de geboortekaartjes komen te staan. Betekent twee kinderen ook dat je alles dubbel moet kopen? Gelukkig niet, want met veel dingen kunnen ze ook prima samen doen.

Lekker buiten
Zie je het voor je? Samen met het gezin in de tuin, onder een parasol of toch lekker in een pierenbadje. Als je je spullen niet goed voor elkaar hebt wordt dat met twee kleine handenbindertjes toch een hele onderneming. Samen met je kleine kinderen genieten van de tuin lukt alleen als ze een eigen veilige plek hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor de woon- en slaapkamer. Het eerste jaar is een royale box voldoende, maar daarna is het toch handig om een speelhoek te creëren zodat ze onder toezicht hun eigen gang kunnen gaan.

Geboortekaartje-tweeling

Het geboortekaartje
Een passend geboortekaartje kun je tegenwoordig eenvoudig zelf ontwerpen met behulp van de website van Hallmark. Hier vind je niet alleen gewone geboortekaartjes, maar ook kaartjes die geschikt zijn voor meerlingen of adoptie. Behalve deze kaartjes zijn de fotokaarten ook heel geschikt omdat ze iets royaler zijn. Een tweeling betekent ook meer informatie, want alles moet dubbel worden vermeld. Een kaartje is ook geschikt om een voorkeur voor een cadeau op te vermelden. Kun je wel wat extra geld gebruiken om de slaapkamer, woonkamer of tuin aan te passen aan de komst van de tweeling, vermeld dit dan op een ludieke manier op de kaart.

Proefdruk
Heb je het kaartje van je keuze gevonden en is het gelukt om alvast twee namen in te vullen, vraag dan een proefdruk aan. Het is toch prettig om alvast het kaartje vast te houden en te beoordelen op stevigheid, kleur en leesbaarheid.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook