fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handig: Zo bak je twee ronde pizza’s op een bakplaat voor één pizza

twee pizzas op een bakplaat

Onlangs aten Ward en ik een lekkere ovenpizza. We hadden allebei een drukke dag gehad, stonden om 6 uur naast ons bed en waren pas om 19:30 uur klaar met werken. Op dit soort dagen heb ik gewoon niet altijd zin om uitgebreid te koken en dan gaan we dus voor lekker makkelijk. Dit keer werd het een ovenpizza. Bij het eten van pizza’s lopen wij altijd tegen een probleem aan: we kunnen niet tegelijk eten omdat er maar één ronde pizza tegelijk in de oven past. 

Twee pizza’s tegelijk bakken

Het internet zou het internet niet zijn, als er niet ook voor dit probleem een oplossing te vinden is. En ja hoor: al snel kom ik een hele goede oplossing tegen! Door de pizza’s al voor het bakken in vier stukken te snijden, kan je maar liefst twee pizza’s op één bakplaat kwijt. Verdeel de acht stukken over de plaat, zet ze in de oven en bakken maar! Zo kan je altijd met z’n tweeën tegelijk genieten van een ovenpizza.

How to bake two pizza’s at once in one pizza sized oven from r/lifehacks

Kende jij dit trucje al

Kende jij dit handige trucje al? Of ken jij misschien nog wel een goede manier hoe je in één keer twee ovenpizza’s kunt bakken. Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Foto boven het artikel door Kristina Paukshtite via Pexels:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Ik kende dit trucje nog niet, maar wel een andere, nog simpelere: bak de eerste pizza, eet samen elk een halve pizza terwijl de tweede in de oven ligt, eet de tweede pizza gezamenlijk op.

Reageer ook