fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tussentijd, een super spannend reisverhaal door Frieda Schijven

tussentijd.jpgAlex haat haar. Voor het eerst sinds haar dood haat hij haar. En in die golf gloeiende woede beseft hij dat dit niet het moment is om op te geven. Net op tijd. Want in de gutsende regen, op de rand van schemering en nacht, klimmen de autolichten snel dichterbij. Hij klauwt zijn rechterhand vast aan de rotswand, trekt zijn lichaam omhoog, stoot zichzelf de weg op en hoopt dat de chauffeur hem op tijd zal zien, dat de auto op tijd zal stoppen. Hij wacht met knikkende knieën, kin op de borst. Een plotselinge explosie van wit licht slaat zijn hoofd opzij. Hij hoort remmen piepen, op twee passen afstand. Dan wordt het zwart voor zijn ogen.

Zo begint deze spannende roman over hoofdpersoon Alex, die professioneel fotograaf is en kunstschilder. Heel tevreden met het leven in het algemeen en het zijne in bijzonder. Die veilige balans wankelt echter als op de eerste dag van het nieuwe jaar Ella letterlijk in zijn armen valt. Vanaf dat moment namelijk draait zijn leven niet langer om zichzelf maar helemaal om haar.

Wat hij niet weet is dat in Ella bederf schuilt dat als betonrot het fundament van hun verhouding aanvreet. De onthutsende confrontatie komt op hun reis door Namibië. Later, op zijn eenzame tocht door de VS, vecht Alex de strijd met de geesten van het verleden verder uit. Uiteindelijk moet hij een beslissing nemen. Thuis. Maar hoe zwaar weegt de tussentijd?

Tussentijd is een spannend, schilderachtig reisverhaal op zoek naar antwoorden. In deze filmische roman wordt de lezer niet alleen in flashbacks meegenomen over drie continenten maar ook langs de vele nieuwe gezichten die Alex op zijn zoektocht tegenkomt en die niet alleen zijn pad kruisen maar ook de richting ervan beïnvloeden. Zoals ook hij dat van hen beïnvloedt.

Winnen
Win dit fantastische boek door antwoord te geven op de volgende vragen:

1. Op welke dag in het jaar ontmoeten Alex en Ella elkaar?

2. Wat is het eerste dat Ella die dag tegen Alex zegt?

Het antwoord is te vinden in de preview op de site van de uitgeverij:
www.uitgeverijdebrouwerij.nl

Mail je antwoord, naam en adres naar [email protected]

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook