fb

Trump verpest bijna de kerstgedachte van 7 jarig meisje

Zo langzamerhand lijkt Donald Trump iedereen tegen zich in het harnas te jagen. Het verhaal van het 7-jarige meisje Collman Lloyd zal hard aankomen in menige Amerikaanse huiskamer. Op kerstavond vertelde hij haar namelijk dat het “op het randje” is om nog in Santa Claus te geloven als je al zeven jaar oud bent.

Collman belde maandag naar de “kerstmanradar”, NORAD van het Amerikaanse leger. NORAD bewaakt het Amerikaanse luchtruim en op kerstavond geven zij ook de positie van de cadeautjes afleverende kerstman prijs. Tegenwoordig heeft NORAD de informatie ook door via Twitter, zie de post hieronder.

 

Maar ook kinderen kunnen op kerstavond bellen met NORAD om de positie van de kerstman op te vragen. Het is een soort traditie geworden dat de Amerikaanse president een aantal van de binnenkomende telefoontjes aanneemt en zo kwam Trump in gesprek met Collman Lloyd. Hij sprak met haar over de positie van de kerstman. Het meisje vertelde dat ze nog in de kerstman gelooft en Trump gaf aan dat hij dat op haar leeftijd “marginal (op het randje)” vond.

Gelukkig begreep Collman de betekenis van “marginal” nog niet, waardoor voor haar de kerstgedachte gelukkig wel overeind bleef. Onder dit artikel staat de video die de familie van Collman maakte en via social media verspreidde.

Helping children across the country track #Santa is becoming one of my favorite traditions! @Potus and I enjoyed working with @NORADSanta#ChristmasEve pic.twitter.com/CYNkARbFaI

Bron:

Artikel over Norad en de positie van de Kerstman: AD.nl
Artikel over Collman die met de Amerikaanse president belt

Reageer ook