fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trendy games voor je tablet

Welke spelletjes zijn hip om te spelen op je smartphone of tablet. Damespraatjes volgt het voor je op de voet. Wij kunnen je de volgende trends al van harte aanbevelen.

Draw Something

Ben je niet echt een topper in letters of cijfers, maar beschik je over een aardig tekentalent? Dan is Draw Something echt een app voor jou. Inmiddels hebben wij gezien dat ook dit een echte hype moet gaan worden en dit spel gaat ons de nodige afleiding bezorgen! Het spelletje is een soort Pictionary. Je speelt met elkaar en probeert gezamenlijk zoveel mogelijk munten te verdienen door te raden wat de ander heeft getekend. Het aardige van Draw Something is dat je tegenspeler niet alleen je tekening aan het einde te zien krijgt, maar ook ziet hoe je tekent. Dat maakt het spel soms erg grappig en geeft het een sociaal gevoel mee.

Het enige minpuntje is dat het spel nog niet in het Nederlands is, maar in het Engels, maar dat mag wat ons betreft de pret niet drukken. Te verkrijgen voor zowel voor de iPhone/iPad/iPod als voor Android toestellen. Doe je ook mee? Download Draw Something hier voor de iPhone/iPad/iPod en hier voor Android toestellen.

Nummi:

Wordfeud zat? Dan wacht de volgende verslavende app op je. Met Nummi speel je het ouderwetse spelletje Rummikub op je iPhone, iPod, of iPad.

Het spel werkt als volgt: De spelers krijgen een plankje met cijfers te zien, die allen 4 verschillende kleuren en getallen hebben. Om op tafel te mogen, moet je minimaal 30 punten hebben. Denk daarbij aan een reeks te maken van 8, 10, 12 ( van dezelfde kleur ) of 10,10,10 van verschillende kleuren. Zodra je 30 punten of meer hebt gelegd mag je ook bij andere spelers gaan aanleggen. In tegenstelling tot Wordfeud kan dit spel is met 2, 3 of 4 spelers tegelijk te gespeeld worden, die een bericht ontvangen als ze aan de beurt zijn.

Benieuwd? Ruil de Wordfeudletters in en ga aan de slag met de cijfertjes van Nummi. Wij zijn om en er ook al mee begonnen. Download gratis de Nummi app. Wie heeft als eerste zijn plankje leeg? Wij zijn benieuwd naar je rectie!

Voor een ding willen wij jullie weer waarschuwen.. Damespraatjes staat niet in voor de leuke verslaving die dit weer teweegbrengt.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook