fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trend: voeg een Scandinavische touch aan je interieur toe!

We love Scandinavian design! Het is simpel, elegant en super stijlvol. Een huis met een Scandinavische look heeft meteen een soort rust over zich heen. Wil je nou niet meteen je hele interieur de deur uitdoen? Begin dan eerst met een aantal accessoires, zoals vazen, plankjes en kussens. Dit soort items zijn goed betaalbaar en geven je huis meteen een mooie Scandinavische touch. 

Vazen

Een vaas is een geweldige accessoire, zowel met als zonder bloemen erin. Op de foto zie je nog een leuke manier om je vaas te gebruiken, namelijk door er een veer in te zetten. Combineer verschillende soorten vazen met elkaar om een speels effect te creëren. Hierbij hoeven de vazen niet hetzelfde model of kleur te hebben. Speel met verschillende combinaties en ontdekt een perfecte combinatie voor in jouw interieur.

Scroll door om de leukste vazen te bekijken!

vazen

Broste Copenhagen – € 35,75

1

Hubsch – € 66,50

2

Broste Copenhagen – € 33,50

3

Plankjes

Je ziet ze in veel hippe keukens terugkomen: de plankjes. Leuk om er brood, fruit, kaas of vlees op te leggen. Maar ze kunnen ook als onderzetter of dienblaadje worden gebruikt. Door de planken op je aanrecht te bewaren creëer je een robuuste look die perfect staat in een interieur met Scandinavische touch. Op de onderstaande foto zie je een aantal super mooie bewaar en gebruikssuggesties.

Scroll verder om de gaafste plankjes te bekijken.

planken

Hubsch – € 54,95

1

Hubsch – € 32,50

2

Broste – € 37,95

3

 

Kussens

Er is weinig lekkerder dan op een bank of stoel vol kussens hangen. Naast dat het heerlijk zit of ligt, staat het ook echt super leuk. Ook bij de kussens geldt: je hoeft  niet bij één kleur of model te blijven. Combineer in kleur, patroon, materiaal en grootte om een uitdagende look samen te stellen.

Scroll door om de leukste kussens te bekijken!

Hubsch – € 36,75

1

Hubsch – € 29,95

2

Hubsch – € 31,95

3

Alle items uit dit artikel zijn verkrijgbaar bij Homezy, een super mooie webshop met Scandinavische woonaccessoires van prachtige merken, zoals Hubsch, Broste Copenhagen en Linum. Ze hebben een uitgebreid assortiment met woontextiel, woondecoratie en keuken en eetkamer producten. Ook hebben ze prachtige tuinaccesoires en sfeervolle lantaarns. Wij zijn fan!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook