fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trend: Stoere lampen

Eén van mijn irritantste eigenschappen is dat ik altijd met de verlichting loop te pielen. Veel mensen beseffen het zich niet, maar de juiste verlichting kan een avond zo veel mooier maken! Ook slechte verlichting heeft een effect op de sfeer: hij kan hem namelijk direct de kop indrukken. Tijdens etentjes of borrels met vriendinnen ben ik dan ook eindeloos in de weer met kaarsjes, lampjes en dimmers. Maar, we zitten er uiteindelijk altijd gezellig bij!

Eén van mijn hobby’s is dan ook het bekijken van mooie en trendy lampen. Op dit moment zijn houten, kopere en industriële lampen helemaal hip. Een nieuwe lamp kan je huis meteen een totaal andere uitstraling geven. Wil je een frisse look? Nieuwe lamp kopen!

Hier een aantal lampen waar ik helemaal verliefd op ben. Ze zijn trouwens ook allemaal tussen de € 35 en € 60 en te koop bij Kwantum. Hier hoef je het dus zeker niet voor te laten. Wat is jouw favoriet?

1. Hanglamp Kritt – € 35,00

Dit is echt een topper voor in de keuken. Je kan namelijk op deze lamp schrijven met bordkrijtjes, zo kan je bijvoorbeeld elke middag opschrijven wat er die avond op het menu staat.

1

2. Hanglamp Jason – € 45,00

Kopere lamp met een industriële look. Echt een heel gaaf ding! Ik zou hem graag in mijn keuken zien hangen. In welke ruimte lijkt hij jou mooi?

2

3. Hanglamp Elina – € 35,00

De Elina is gemaakt van wit metaal en heeft mooie houtaccenten. Hout in je interieur is een echte trend. Deze lamp past daar heel mooi bij!

3

4. Hanglamp BES – € 60,00

Dit is ook een super origineel model! De lamp is namelijk van beton. Een echte musthave in een industrieel interieur. Is je interieur iets minder industrieel? Geen probleem, doordat hij wit is, past hij bijna overal bij. Ook leuk op kantoor!

4

Hoe hang je een lamp op?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook