fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trend: Rotan meubels en accessoires

Nou, nou… Het was even wachten, maar dan heb je ook wat: het is ein-de-lijk écht lenteweer! Ik heb mijn eerste zonnige boottochtje en mijn eerste picknick er weer opzitten en ben klaar voor alle heerlijkheid die nog komen gaat. Zo willen wij ook graag de achtertuin flink aan gaan pakken. Denk aan wat gezellige planten, een zandbak voor de kleine en natuurlijk mooie meubels.

Tropisch en ontspannen

Momenteel ben ik helemaal weg van rotan meubels. Vroeger vond ik het verschrikkelijk, maar de modellen die tegenwoordig te koop zijn, vind ik geweldig. Rotan geeft je tuin in één klap een bijna tropische en ontspannen uitstraling. Combineer met een paar super witte kussens en wat leuke lampjes en de tuin ziet er meteen uit als die van een 5-sterrenhotel op de Malediven.

Gebruik het binnen

Ook binnen is het gebruik van rotan heel mooi. Denk aan een rotan stoel, een rotan tafel of rotan accessoires, zoals een rieten mand. Dit past geweldig binnen de botanische stijl die je nu op veel plekken ziet. Ook binnen combineert het prachtig met witte kussens, maar denk ook eens aan een zacht schapenvelletje.

Afstylen

Wil je de botanische look helemaal afmaken? Koop dan een aantal mooie planten en plaats ze rond de rotan meubelen. Kies op de muren voor groentinten of zelfs voor behang met een tropische print.

Combineren met kleuren

Naast groen nog wat andere kleuren inbrengen? Ook poederroze en okergeel zijn kleuren die lekker gaan bij deze botanische trend.

Hoe combineer jij het?

Ik kan niet wachten tot mijn tuin die heerlijke luxe uitstraling heeft! Hoe zou jij je huis omtoveren tot een botanic paradise? Maak je dan gebruik van rotan meubelen? En welke kleuren zou jij terug laten komen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook