fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trailer van tweede seizoen Sex Education zojuist onthuld door Netflix

Binnen 2 dagen had ik seizoen van Sex Education helemaal uitgekeken. Niet alleen vanwege de schitterende dialogen, maar vooral ook door het authentieke acteerwerk, de jaren ’80 aankleding en het schitterende landschap van Wales. Ik heb het iedereen dan ook aangeraden om Sex Education te kijken. En nu gaat seizoen 2 al bijna van start op 17 januari maakte Netflix zojuist bekend bij de lancering van de trailer.

Het verhaal

Sex Education is het verhaal van Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder (en sekstherapeute) Jean woont. In seizoen 1 startten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie van waaruit Otis zijn ‘ervaringen’ en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen deelt. In seizoen 2 moet laatbloeier Otis zijn recent ontdekte seksuele drang leren beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te doen slagen. Tegelijkertijd wordt de spanning tussen Maeve en Otis steeds intenser. Ondertussen is Moordale Secondary in de ban van een chlamydia uitbraak, waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. Daarnaast zorgt de komst van een aantal nieuwelingen in de stad voor flink wat onrust.

De serie is geschreven en gecreëerd door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen wordt geregisseerd door Ben Taylor, Alice Seabright en Sophie Goodhart. Jamie Campbell, Laurie Nunn en Ben Taylor zijn als Executive Producers verbonden aan de serie.

Sex Education seizoen 2 is vanaf 17 januari 2020 exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook